Fotbal intern

Jucătorii de la Poli Iași, amenințați cu tăierea salariilor: „Dacă nu jucați fotbal, plecați!”

30.04.2019 | 18:44
Jucatorii de la Poli Iasi amenintati cu taierea salariilor Daca nu jucati fotbal plecati

Poli Iași a încasat o înfrângere dură în compania celor de la FC Botoșani, scor 0-3, în ultima rundă din play-out-ul Ligii 1 Betano. Președintele moldovenilor, Adrian Ambrosie, a tunat împotriva jucătorilor săi. Oficialul ieșenilor anunță că jucătorii riscă și amenzi în caz că nu vor avea o prestație mai bună în următoarele meciuri.

Adrian Ambrosie își critică vehement jucătorii după meciul cu FC Botoșani

Oficialul ieșenilor a vorbit despre lipsa de caracter a jucătorilor săi: ”Trag un semnal de alarmă la nivelul vestiarului! Nu mai tolerăm lipsa de implicare şi indiferenţa la antrenamente şi la jocuri! Rămânem cu jumătate din jucători, dar cu cei care vor să joace fotbal. Flavius Stoican le-a luat apărarea după fiecare meci mai puţin reuşit, după fiecare eşec, iar ei nu i-au răsplătit încrederea.”

„Am făcut sacrificii pentru ei, ne-am împrumutat şi le-am achitat restanţele salariale pe o lună şi jumătate, pentru a nu avea grija banilor. Pentru a se gândi doar la fotbal. Sunt cu banii aproape la zi. Aşteptăm să joace, să dea totul, să fie concentraţi. Au doar o lună restanţă în timp ce alte echipe nu au mai văzut bani de câteva luni. Şi joacă, câştigă meciuri, sunt implicaţi! Poli Iaşi nu e sanatoriu sau pensiune, să staţi degeaba şi să vă luaţi salariul. Dacă nu jucaţi fotbal, plecaţi! Voi avea o discuţie foarte clară cu antrenorul Flavius Stoican şi cu staff-ul tehnic, să ne spună care sunt jucătorii de care trebuie să ne despărţim acum. Înainte de finalul sezonului. Pentru că aşa nu se mai poate”, a mai explicat preşedintele Adrian Ambrosie, într-un interviu acordat pentru un post de radio local.

Adrian Ambrosie a anunțat că va tăia salariile jucătorilor de la Poli Iași

Oficialii Iașiului vrea să umble la amenzi pentru jucători

Președintele a vorbit despre primele pe care le-au primit fotbaliștii de-a lungul sezonului și a anunțat că se gândește serios la amenzi dacă vor continua contraperformanțele în Copou: ”Aşa cum le-am oferit prime de victorie atunci când au câştigat şi au făcut performanţă, acum, pentru contraperformanţă, vom lua măsuri pecuniare. Vom umbla la prime. Încă nu am decis suma, vom discuta acest lucru în Comitetul Director, în următoarele zile. Evident, măsura va aplicată şi staff-ului tehnic. Toată lumea trebuie să sufere. Împreună ne-am bucurat la victorii, împreună trebuie să avem de suferit şi la înfrângeri”, a mai spus Ambrosie.

Acesta susține că sezonul a fost unul compromis pentru Poli Iași, după ce în stagiunea precedentă moldovenii au ajuns în play-off: ”În astfel de momente grele se văd caracterele adevărate. Vreau ca jucătorii să dea dovadă de caracter în aceste ultime 7 etape. Sezonul este compromis, este clar. A fost un an în care am stat mai mult prin procese şi prin tribunale, iar acest lucru s-a răsfrânt şi asupra vestiarului. Am ratat obiectivele, dar acum ne dorim să mai ştergem ce mai putem pe acest final de campionat. Vrem să terminăm pe un loc cât mai sus, iar jucătorii să prindă acest mesaj al executivului şi să dea maxim pe teren în ultimele partide. Va fi o selecţie. Cine va juca fotbal şi va da totul pentru acestă echipă, va rămâne la Iaşi. Cine nu, va pleca! Eu sper totuşi ca ei să recepţioneze acest mesaj al nostru, să dea maximum şi să demonstreze că merită să joace la Iaşi în sezonul viitor”.

Poli Iași se află în acest moment pe locul 4 din play-out, cu 24 de puncte, la cinci puncte de locul care duce la barajul pentru rămânerea în Liga 1 Betano.

Tags: