Fotbal intern

Poli Iași și-a dat afară finanțatorul! ”Riscăm să nu luăm licenţa”

08.01.2019 | 19:33
Poli Iasi sia dat afara finantatorul Riscam sa nu luam licenta

Comitetul Director al clubului Poli Iași l-a dat afară finanțatorul Horia Sabo, anunțând că mai multe posturi de conducere au fost restructurate. Preşedintele executiv Adrian Ambrosie a menționat că dacă nu se luau aceste măsuri formația din Copou risca să nu primească licența pentru sezonul viitor al Ligii 1 Betano.

”Comitetul Director a luat o decizie important şi legală. În urma auditului pe care l-am avut, am constatat că încasările au fost mai mici decât cheltuielile. Ne-a costat foarte mult încadrarea acestor persoane venite la club, iar deficitul este foarte mare. Chiar riscăm să nu luăm licenţa”, a declarat Adrian Ambrosie.

Tibor Selymes, Horia Sabo și Adrian Ambrosie în timpul unei conferințe de presă la Poli Iași
Tibor Selymes, Horia Sabo și Adrian Ambrosie în timpul unei conferințe de presă la Poli Iași

Poli Iași și-a dat afară finanțatorul: ”Sunt posturi pe care nu le mai putem susţine”

”Legal, am decis să restructurăm mai multe posturi la club, tocmai pentru a nu mai avea cheltuieli atât de mari. Nu vă pot spune în acest moment care sunt aceste posturi, le vom anunţa la momentul respectiv. Sunt posturi pe care noi considerăm că nu le mai putem susţine. Trebuie să urmăm paşii legali, de aceea vă vom anunţa la momentul respectiv”, a mai spus președintele executiv al clubnului Poli Iași, cu referire la finanțatorul Horia Sabo.

Conform prosport.ro, directorul general și finanțatorul Horia Sabo, directorul sportiv Tibor Selymes, PR-ul lui Horia Sabo, Aurelian Simion, şi tatăl patronului, Laurenţiu Sabo, sunt cei vizați de restructurările de la Poli Iași. Toți cei patru, dar și alte persoane din cadrul clubului au primit deja un preaviz de 20 de zile.

Finanțatorul Horia Sabo și președintele Adrian Ambrosie sunt într-un conflict deschis, iar acest lucru a afectat în primă fază transferul lui Andrei Cristea la FCSB. Apoi scandalul dintre cele două părți a continuat după ce patronul a anunțat că este dispus să se despartă de doi dintre cei mai buni fotbaliști din lotul lui Flavius Stoican în prima parte a sezonului, Dylan Flores şi Moussa Sanoh.