Fotbal intern

Poli Iaşi şi-a luat “Bizon”. Copia lui Gnohere e camerunez şi vine tot din Belgia

23.08.2018 | 20:02
Poli Iasi sia luat Bizon Copia lui Gnohere e camerunez si vine  tot din Belgia

Poli Iaşi şi-a luat “Bizon”. Clubul din oraşul fanion al Moldovei mai aşteaptă ca jucătorul camerunez Lewis Enoh să treacă testele medicale, pentru a-l putea legitima. Este atacant, cu un fizic impresionant, asemenea golgeterului lui FCSB, Harlem Gnohere. E a doua semnătură importantă după aducerea unui jucător care a trecut pe la PSG.

????????????#Politehnica1945#UnitiVomInvinge

Gepostet von FC Politehnica Iasi am Donnerstag, 23. August 2018

În vârstă de 25 de ani, Enoh şi-a început cariera la Alcanense, în Portugalia, apoi a mai jucat la Sourense, Sporting Lisabona B, Leixoes şi, ultima oară, la echipa belgiană Lokeren, pentru care a înscris trei goluri, în 43 de meciuri.Lewis Enoh are 1,89 metri şi poate evolua atât vârf clasic, cât şi extremă stânga sau dreapta.

Poli Iaşi şi-a luat “Bizon”. A trecut şi pe la Sporting Lisbona

“Enoh este un atacant valoros, care ne va ajuta. Este şi pe placul lui Flavius, de aceea am şi decis să aşteptăm o perioadă mai lungă până să vină. Dacă nu vor fi probleme de ordin medical şi va trece cu bine de toate testele, va semna contractul cu clubul. Din câte se vede, pare apt să intre în teren. Nu cred că va fi în lot pentru meciul de sâmbătă, cu Dunărea, dar cu siguranţă în următoarea partidă, cu Chiajna, se va regăsi în lot şi chiar pe teren. Este ca un bizon, este puternic, are forţă. Eu sper ca Enoh să fie peste bizonul lui FCSB şi să dea multe goluri în Copou”, a declarat preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie, potrivit ProSport.

Poli Iași și-a luat Bizon. Lewis Enoh e un atacant foarte puternic. E trecut pe la Sporting Lisabona
Poli Iași și-a luat Bizon. Lewis Enoh e un atacant foarte puternic

La Iaşi echipa care sezonul trecut reuşea să se califice în play-off, nu străbate momentan o perioadă fastă. Abia în ultima etapă, 2-1 acasă cu FC Botoşani în derbyul Moldovei, elevii lui Flavius Stoican au reuşi primul succes în Liga 1 Betano. Antrenorul Flavius Stoican a atacat anumite persoane din conducerea clubului pentru faptul că nu este sprijinit şi că i s-au adus jucători peste capul lui.

Dezlănţuirea lui Flavius Stoican

Doar atât am cerut: vreau să îmi dau acordul din punct de vedere sportiv pentru orice jucător. Nu am o problemă cu cine îi aduce, am o problemă că nu sunt informat! Sunt antrenorul echipei. Mi s-a spus «Flavius, tu vei fi informat de orice, din punct de vedere sportiv». Mă trezesc că citesc în presă, pe Facebook sau îmi spun jucătorii: «Mister, a mai venit încă un băiat». Doamne-ajută, să vină toţi! Dar e vorba de mine. Flavius Stoican antrenează la momentul ăsta ce are la dispoziţie. Eu, în plin campionat, evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer! 

Nu poate să vină aici cineva, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? «Nu, eu sunt şmecher». Cine eşti, mă? Ce-i aicea, mă? Unde suntem? E sat fără câini? De aia jucătorii sunt dezamăgiţi. Asta e realitatea. Sunt dezamăgiţi că cineva să vorbească: «Bă, tu ştii cine sunt eu? Băi, băiatule, eu tai şi spânzur».Băi, tată, du-te, bă, acasă la tine! Du-te, băi, tată!

Să se ţină cont de părerea mea, că de aia sunt antrenor. Doar să fiu întrebat «Ai nevoie de atacantul cutare?» Şi hai să-l analizăm! Poate greşim, că toţi mai greşim. Dar nu, noi vedem că-i penibil şi noi continuăm, «Mamă, ce bun e». Întreabă-mă şi pe mine, că nu sunt glugă de coceni!