Cum vrea Iaşul să scoată Dinamo din play-off: “De asta avem nevoie!”

Alex Bradescu   
in Dinamo
21/02/2018, 11:13
Cum vrea Iaşul să scoată Dinamo din play-off: “De asta avem nevoie!”

Iaşul joacă un meci capital pentru ea în ultima etapă a sezonului regulat. Formaţia lui Flavius Stoican întâlneşte Viitorul, iar o victorie a moldovenilor, coroborată cu un egal sau un eşec al lui Dinamo la Giurgiu, contra Astrei, ar însemna că CSM Poli Iaşi ia locul “câinilor” în play-off. 

Astfel, moldovenii s-au gândit la o strategie pentru ca echipa să un stadion plin şi, implicit, şanse mai mari la victorie în faţa echipei lui Gheorghe Hagi. Orice suporter care va cumpăra un bilet la primi automat un al doilea, în aceeaşi zonă a stadionului. 

Poli Iaşi îşi poate egala cea mai bună performanţă din istorie!

„Meciul cu Viitorul este finala pentru play-off. Este cel mai important meci al anului şi poate chiar al ultimilor ani pentru fotbalului ieşean. O victorie ne duce în play-off, indiferent de celelalte rezultate. De asta avem nevoie, de susţinerea fanilor! De fiecare dată când publicul a fost alături de noi am reuşit să facem meciuri foarte bune şi am învins echipe grele ale campionatului, cum sunt FCSB, Dinamo, Astra. Sper ca tribunele să fie arhipline la meciul de sâmbătă şi suporterii să poarte echipa spre play-off”, a spus preşedintele Iaşului, Adrian Ambrosie. 

CSM Poli Iaşi întâlneşte Viitorul Constanţa sâmbătă, de la ora 19.45, în ultima etapă a sezonului regulat. Cea mai bună clasare a moldovenilor în istorie în prima divizie a fost locul 6, în 1966, aşa că o intrare în play-off ar însemna egalarea celei mai bune performanţe din istoria clubului. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, tranşant după Astra-FCSB 1-0! “Coman, Bălaşa şi Tănase, în tribună”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.