Fotbal intern

Poli Iași vrea să-l dea afară pe Flavius Stoican. “Discut cu două nume grele din fotbalul românesc!”

11.03.2019 | 11:24
Poli Iasi vrea sal dea afara pe Flavius Stoican Discut cu doua nume grele din fotbalul romanesc

Horia Sabo, directorul sportiv de la Poli Iași, a răbufnit după ce echipa din Copou a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 0-2, iar acesta a lăsat să se înțeleagă că vra să îl dea afară pe Flavius Stoican dacă lucrurile nu vor reveni la normal în scurt timp.

Flavius Stoican, dat afară de la Poli Iași!?

„Când voi reveni în club, primul lucru pe care-l voi face va fi o analiză la sânge. Dacă Poli continuă să joace la fel de modest, evident că va trebui să schimb ceva. La lotul de jucători nu mai pot să umblu. Discut cu două nume grele din fotbalul românesc (n.r. în momentul în care a fost întrebat dacă se gândește la un nou antrenor)”, a spus Horia Sabo, directorul general al celor de la Poli Iași, coform gsp.

Asociatul clubului Poli Iași, Horia Sabo, așteaptă să fie repus în drepturi de Tribunal, pe 18 martie, dar susține că opoziția din club nu va putea să i se împotrivească și a explicat de ce. „Conform contractului de asociere, am putere deplină. Nici când am semnat noul acord cu Stoican, vara trecută, nu mi-a trebuit aprobarea Comitetului Director”, a mai spus Horia Sabo.

Flavius Stoican în meciul Hermannstadt – Poli Iași

Poli Iași început slab în play-out

După prima etapă jucată în play-out-ul Ligii 1 Betano, Poli Iași se află pe locul 4, cu 17 puncte, după ce a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-2, în Copou. Echipa antrenată de Flavius Stoican se află la trei puncte de poziția de baraj.

În etapa 2 din play-out-ul Ligii 1 Betano, Poli Iași se va deplasa pe terenul celor de la Dunărea Călărași, sâmbătă, 16 martie, de la ora 13.00. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.