Fotbal intern

Cum a pregătit Popa meciul cu Dinamo: “Nota 10 la istorie, au dat test din viaţa Regelui Mihai”

Ionut Popa, despre cum a pregatit partida Poli Timisoara - Dinamo 0-0, in Liga 1 Betano. A facut lectii de istorie cu jucatorii sai.
18.12.2017 | 22:58
Cum a pregătit Popa meciul cu Dinamo:
ADVERTISEMENT

“Am pierdut un singur meci din ultimele şapte, îi felicit pe jucători. Am avut două şedinţe teoretice, una cu Revoluţia de acum 28 de ani şi celălalt cu viaţa Regelui Mihai. Jucătorii mei s-au prezentat excelent din punct de vedere istoric. Nota 10 la test. Îmi exprim dragostea faţă de oamenii care au participat la înmormântarea Regelui. L-am şi cunoscut în 2001”, a declarat Ionuţ Popa.

Popa consideră că jucătorii săi au dat o replică bună în faţa lui Dinamo: “Am dominat jocul, pe un teren greu. Atitudinea de astăzi nu a fost şi în alte jocuri. Nota opt. În prima parte a acestui an au fost rezultate neaştepte, în a doua am aşteptat rezultate şi nu au mai venit chiar aşa. Eu, nota 5, ca un student rebel” 

“Nu mai vreau să vorbesc despre Creţu, are probleme familiale. Eu l-am înţeles. A trimis o hârtie să fie învoit până pe 18, poate vine mâine. Dar noi luăm vacanţă”, a declarat Popa, întrebat de situaţia lui Vali Creţu, cel care nu a revenit în lot pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

“O să aibă viaţă grea Dinamo, le va fi greu. Au jucători de mare valoare, au puterea să ajungă. Am început bine acest campionat, dar ne-am stins. Probabil alţii au jucat mai bine şi de asta nu ajungem în play-off.  S-au mai achitat mici restanţe, avem promisiunea că se vor mai rezolva”, a declarat Gabriel Vaşvari.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri