ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo, mai uşor cu FCSB decât cu Timişoara?: “Ne motivăm mai bine”

Poli Timişoara - Dinamo 0-0, în Liga 1. Echipa lui Miriuţă ramâne în afara zonei de play-off la final de 2017. Ce spun Hanca şi Dudea.
Autor: Gabriel Esanu | 19.12.2017 | 00:02
Dinamo, mai uşor cu FCSB decât cu Timişoara?:

Dinamo a remizat la Timişoara, scor 0-0, în ultimul meci din 2017, şi a ratat şansa de a urca pe un loc de play-off. Chiar şi aşa, “câinii” rămân convinşi că vor fi în primele 6, deşi au un program infernal.

ADVERTISEMENT

“E dezamăgire, aveam şansa să intrăm în playoff. Să vedem partea bună, e un punct. Lupta la playoff se joacă, vine vacanţa şi sperăm să mai punem la punct nişte lucruri. Gazonul a fost cum a fost, dar şi ei au jucat pe acelaşi gazon. Trebuie să rămânem uniţi”, a explicat Hanca.

“Atât am putut în această seară. Este greu, am terminat pe şapte. Dar cu siguranţă vom fi în playoff. La fiecare meci e presiune la Dinamo. Am demonstrat că la derby-uri că ne motivăm mai bine, de asta am aşa mare încredere că ajungem în play-off”, a explicat şi Dudea. 

ADVERTISEMENT

Dinamo are meciuri foarte complicate în februarie, ultimele patru din sezonul regulat. Le va înfrunta pe Craiova, FCSB, Chiajna şi Astra şi speră să prindă, totuşi, un loc de playoff. Pe 7, Dinamo este la egalitate cu Viitorul, locul 6, un punct sub Botoşani şi trei sub Astra. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!