Fotbal intern

Lovitură pentru fotbalul timişorean! Primarul Robu, găsit vinovat pentru finanţarea ilegală a ACS Poli!

Administraţia Nicolae Robu a pierdut definitiv procesul împotriva Curţii de Conturi, privind finanţarea ilegală a clubului ACS Poli Timişoara! Conform raportului făcut de Curtea de Conturi,...
05.10.2017 | 09:52
Lovitura pentru fotbalul timisorean Primarul Robu gasit vinovat pentru finantarea ilegala a ACS Poli

Administraţia Nicolae Robu a pierdut definitiv procesul împotriva Curţii de Conturi, privind finanţarea ilegală a clubului ACS Poli Timişoara! Conform raportului făcut de Curtea de Conturi, Primăria Timişoara a alocat ilegal bani atât clubului de fotbal ACS Poli, cât şi echipelor de handbal, HC Politehnica, baschet, BC Timişoara şi rugby, Timişoara Saracens.

Aşa cum anticipa recent antrenorul echipei de fotbal de pe Bega, Ionuţ Popa, până la urmă sportul a pierdut războiul în justiţie. “Ca la Timişoara, la nimeni!”, striga atunci tehnicianul grupării bănăţene şi se pare că, din păcate, a avut dreptate. Printre cei găsiţi vinovaţi se numără şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, iar concluziile raportului notează că prejudiciul va trebui recuperat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Poli Timişoara a primit 25 de milioane de lei în 3 ani

“Este absolut scandalos cum procedează Curtea de Conturi, şi eu am nişte propuneri de îmbunătăţire a legislaţiei ca să îi oprească pe cei de la Curtea de Conturi de la astfel de atitudini. Şi după legislaţia actuală rezultă că, după ce o hotărâre de consiliu local sau judeţean intră în vigoare şi nu este atacată de Instituţia Prefectului în timp de şase luni, devine lege locală”, a reacţionat Nicolae Robu.

Că s-a pierdut procesul e una, dar administraţia timişoreană va trebui să returneze la buget şi o importantă sumă de bani. Situaţia este absolut alarmantă, dacă ţinem cont de faptul că primăria celui mai mare oraş din vestul ţării a finanţat numai echipa de fotbal, în perioada 2012-2015, cu suma de 25 de milioane de lei…