Fotbal intern

Un club din Liga 1, în criză: “Jucătorii au căzut psihic!”

Managerul sportiv al celor de la ACS Politehnica Timişoara, Adrian Neaga, a vorbit despre problemele financiare de la club.
08.11.2017 | 09:37
Un club din Liga 1 in criza Jucatorii au cazut psihic
ADVERTISEMENT

Rică Neaga se plânge că jucătorii săi au nevoie să îşi primească salariile şi atrage atenţia că echipa ar merita acest lucru, mai ales că elevii lui Ionuţ Popa şi-au făcut datoria, au strâns puncte şi sunt chiar aproape de locurile de play-off acum, după ce sezonul trecut au început cu minus 14 puncte, pe care le-au recuperat şi s-au salvat de la retrogradare. Oficialul bănăţenilor a explicat ce împrumut s-a făcut pentru a se ţine echipa pe linia de plutire.

”Din 2015 echipa nu mai este finanţată de Primărie. Stadionul este al Consiliului Judeţean şi noi plătim chirie. Nu ne-am gândit la lacăt, dar fotbaliştii chiar se gândesc la bani, la salariile pe care nu le-au primit, la rata la ANAF, îşi pun semne de întrebare, noi după meciul de la Dinamo, după acea victorie, am câştigat doar două puncte, pentru că băieţii au aflat că nu mai sunt bani. Ei căzut psihic după ce au primit vestea, ei ar putea să ”zboare” de la echipă.

ADVERTISEMENT

“Poli Timişoara a făcut performanţe!”

Nu primim bani nici de la Primărie, avem 35.000 de euro din sponsorizări, am făcut un împrumut cu care am garantat cu drepturi TV pe care o să le plătim în ianuarie. Aşa am luat împrumutul. Jucătorii întreabă zi de zi de bani. ACS Timişoara a făcut performanţe să ştiţi: ne-am salvat cu un deficit de 14 puncte şi acum suntem aproape de play-off”, a mai spus Rică Neaga la un post de televiziune.

ACS Poli Timişoara ocupă locul opt al clasamentului în Liga 1 Betano, cu 22 de puncte acumulate după 17 etape.

ADVERTISEMENT
Tags: