Super ofertă la Poli Timişoara! “Deszăpeziţi stadionul şi vă dăm palincă!”

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
06/03/2018, 13:59
Super ofertă la Poli Timişoara! “Deszăpeziţi stadionul şi vă dăm palincă!”

Valul de ninsoare care a lovit România la finele săptămânii trecute a amânat toate meciurile de pe teritorul ţării. Şi cluburile din Liga 1 au avut probleme cu deszăpezirea gazonului, nu toate având încălzirea atât de necersară şi trecută teoretic în manualul de licenţiere a FRF, pornită. La Liga a doua situaţia se prezintă, evident, şi mai dramatic, iar cluburile fac minuni de ingeniozitate pentru a rezolva situaţia. 

O astfel de soluţie au găsit cei de la ASU Poli Timişoara. Echipa fanilor din oraşul de pe Bega a pregătit o ofertă greu de refuzat pentru suporterii echipei. “Pentru a putea organiza în cele mai bune condiţii partida de sâmbătă, Politehnica v. Clinceni, terenul trebuie curăţat de zăpadă. De aceea te aşteptăm după lucru la mişcarea de seară”, e apelul făcut de conducătorii echipei. 

“Ca de obicei, pălincuţa o dăm noi”

“Lopeţile pe care le-aţi folosit în ultimele zile în faţa blocului vor fi extrem de folositoare, aşa că apreciem dacă le aduceţi. Ca de obicei, palincuţa o dăm noi!”, sună comunicatul postat pe pagina de facebook a echipei. 

Închide ×