ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Velcea a pornit războiul nou promovatelor cu Săgeata

Antrenorul bănăţenilor, Valentin Velcea, a vorbit despre pregătirea pe care o face formaţia de pe Bega pentru a-i întîmpina pe cei de la Săgeata în meciul din 10 august: "În această...
Autor: Silvia Fechete | 08.08.2013 | 16:48
Velcea a pornit războiul nou promovatelor cu Săgeata
Velcea, pregătit pentru meciul cu Săgeata

Antrenorul bănăţenilor, Valentin Velcea, a vorbit despre pregătirea pe care o face formaţia de pe Bega pentru a-i întîmpina pe cei de la Săgeata în meciul din 10 august: “În această săptămînă am pus accent pe refacerea din toate punctele de vedere, adică alimentaţie şi vitaminizare suplimentară, odihnă, după efortul depus cu Gaz Metan Mediaş. Sîntem într-o perioadă bună, ascendentă. Am reuşit să depăşim şi acest ”adversar”, căldura. Echipa a dat dovadă că se poate adapta totuşi la orice situaţie”.

ADVERTISEMENT

Valentin Velcea se teme totuşi de nou-promovata Săgeata Năvodari, acesta recunoscînd că nu va fi un meci uşor: ”M-am uitat peste lotul celor de la Săgeata şi am văzut jucători pe care i-am întîlnit şi în liga a doua. Sînt sigur că aceşti fotbalişti se vor exprima la un potenţial maxim, pentru că au şansă şi o vor valorifica. Şi noi sîntem la fel dar, să nu uităm, încă nu am realizat nimic, ci doar şapte puncte în Liga I.  Săgeata are jucători dornici de afirmare, cu un antrenor la fel de dornic de afirmare. Au avut ca şi noi un start bun de campionat. Singura absenţă certă este a lui Marovic, suspendat. După analiza făcută, el nu trebuia să ia al doilea cartonaş galben şi a plătit pentru asta”. a spus tehnicianul în conferinţa de presă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!