Politehnica Iasi

Pe FANATIK.RO ai cele mai tari stiri rezultate Politehnica Iasi noutati si reactii din Copou. Vezi meciul ONLINE CSM Poli Iasi LIVE VIDEO in timp real.

FC Politehnica Iași nu este vechiul club al capitalei Moldovei, ci reprezintă gruparea constituită în 2010 sub denumirea de ACSMU Politehnica Iași, schimbat apoi în CSMS Iași, pentru ca din 11 iulie 2019 să i se accepte denumirea de FC Politehnica Iași. În 2010 s-a format ACSMU Politehnica Iași din unirea cluburilor Tricolorul Breaza și Navoby Iași. Echipa a pornit de la nivelul ligii a doua, acolo unde avea loc Tricolorul Breaza. Dar din 2011 clubul a devenit CSMS Iași, cum a rămas până în această vară. Cea mai bună performanță a fost intrarea în play-off în ediția 2017-2018, după ce în 2016, terminânnd pe locul 7 CSMS Iași a participat la turul 2 preliminar Europa League, unde a fost eliminată de Hajduk Split, 2-2 la Iași și 1-2 în Croația.

După trei sezoane cu Flavius Stoican pe bancă ieșenii au schimbat banca în această vară, aducându-l de la FCSB pe Mihai Teja și echipa merge, deși lotul este încă de construit, pentru că în vară nu s-au făcut multe transferuri. Obiectivul ieșenilor pentru acest sezon este prindă un loc de play-off. Vedetele echipei sunt portarul Denis Rusu, mijlocașul Platini și veteranul din atac Andrei Cristea.

 

 

 

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT