Fotbal intern

Politehnica Iași-Dinamo 1-0 în Casa Pariurilor Liga 1. Dinamo, la pământ! “Câinii” sunt la 3 puncte deasupra locului de baraj. VIDEO cu rezumatul

07.03.2020 | 21:51
Politehnica IasiDinamo 10 in Casa Pariurilor Liga 1 Dinamo la pamant Cainii sunt la 3 puncte deasupra locului de baraj VIDEO cu rezumatul
ADVERTISEMENT

Meciul Politehnica Iași – Dinamo are loc sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a doua din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Înaintea acestui meci ieșenii sunt pe loc retrogradabil, locul 13, cu numai 12 puncte, Dinamo are 17 puncte.


UPDATE, 7 martie 2020, ora 22:51 / Dinamo e la pământ după un nou pas greșit în Casa Pariurilor Liga 1. Poli Iași a trecut de echipa lui Uhrin după golul înscris de Andrei Cristea în minutul 85. Atacantul de 35 de ani nu a avut milă de Straton și l-a învins cu un șut plasat, din întoarcere, din 10 metri.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii sunt la trei puncte deasupra retrogradării, Academica Clinceni având în acest moment 14 puncte.


LIVE TEXT Poli Iași – Dinamo București 1-0

  • 90 – FINAL DE PARTIDĂ!
  • 86 – Schimbare la Dinamo: Răuță e înlocuit cu Popa.
    85 – GOOOOOOOL! Poli Iași o conduce pe Dinamo cu 1-0 după reușita de excepție a lui Cristea. Șut cu dreptul din întoarcere din centrul careului.
ADVERTISEMENT
  • 82 – Schimbare la Dinamo: Lazăr e înlocuit de Mihaiu.
  • 76 – Andrei Cristea ratează o mega ocazie! Atacantul trimite pe lângă poartă, din 5 metri, după o pasă perfectă oferită de Passaglia.
  • 65 – O nouă schimbare la Iași: Passaglia intră în locul lui Cabral.
  • 65 – Cartonaș galben Poli Iași: Grădinaru este și el avertizat.
  • 62 – Omoh pierde un duel unu la unu în careul dinamovist și se oprește în panoul publicitar din spatele porții lui Straton.
  • 60- Sorescu nu reușește să-l depășească pe Șerban și trimite un șut slab spre poarta Politehnicii.
  • ’58- Cartonaș galben Dinamo: Răuță este avertizat.
  • ’52 – Schimbare la Iași: Platini este înlocuit cu Habibou.
  • ’45 – Schimbare la Dinamo! Perovic intră în locul lui Kilyen.
  • ’45 – A început repriza secundă.
  • ‘45 – Pauză la Iași. 
  • ‘45 – Cartonaș galben Dinamo:  Sorescu este și el avertizat, după un meci dur.
  • ‘44 – Straton trimite în corner cu un reflex de senzație după un șut „torpilă” al lui Cristea.
  • ‘29 – EROARE DE ARBITRAJ: Vali Lazăr scapă singur cu portarul, însă meciul e întrerupt eronat pentru ofsaid.
  • ‘23 – Ocazie mare ratată de Iași! Omoh se distrează cu doi fundași dinamoviști, mingea ajunge la Platini, însă Skovajsa se aruncă la sacrificiu în fața mingii și o deviaza în corner.
  • ‘22 – Schimbare Poli Iași: Grădinaru îl înlocuiește pe Longher.
  • ‘18 – Cartonaș galben Poli Iași: Breeveld este avertizat după un fault la Sorescu.
  • ‘8 – Început foarte slab de partidă, fără ocazii notabile.
  • ‘1 – A început partida de la Iași.

UPDATE, 7 martie 2020, ora 19:37 / Au fost anunțate și echipele de start:

Poli Iași: Rusu – Cabral Lopes, Frăsinescu, Klimavicius, Șerban – De Iriondo- Soares, Breeveld, Omoh, Longher – A. Cristea.
Rezerve: Axinte, Fomba, Onea, Grădinaru, Luckassen, Passaglia, Bezannier.
Antrenor: Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Dinamo: Straton – Kilyen, Popescu, Grigore, Skovajsa – Kostrna, Răuță, Filip, Fabbrini – Lazăr, Sorescu.
Rezerve: Piscitelli, Puljic, Sin, Mustafa, Mihaiu, Perovic, Popa.
Antrenor: Dusan Uhrin.


Politehnica Iași – Dinamo Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Politehnica Iași – Dinamo se joacă sâmbătă, 7 martie, de la ora 21:00, pe stadionul Emil Alexandrescu și este televizat pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. Totodată, puteți urmări meciul în format LIVE VIDEO, dacă veți opta pentru varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat pentru al treilea an consecutiv accesul în play-off și situația financiară a clubului este destul de proastă, existând multă vreme chiar pericolul de a nu putea obține licența pentru viitorul sezon. În momentul de față obiectivul echipei, mai ales după ce Craiova a părăsit competiția, este de a câștiga Cupa României.

VIDEO CU FAZELE IMPORTANTE DIN MECI, AICI

Poli Iași fără victorie în campionat de șase etape

Un succes în Cupă ar salva practic tot sezonul, pentru că ar asigura prezența în viitoarea ediție a Europa League și asta înseamnă și un reviriment financiar. Dinamo e în semifinale și poate spera la îndeplinirea obiectivului. Cu siguranță atenția asupra play-out-ului va fi mai mică, însă atenție, un nou eșec ar putea aduce alb-roșii în zona cu probleme, pentru că distanța dintre locurile retrogradabile și cîini s-ar micșora considerabil.

Politehnica Iași nu a mai câștigat un meci de campionat de șase etape, dar a obținut primul succes din 2020 când toată lumea se aștepta mai puțin, eliminând Craiova în sferturile Cupei după un meci de infarct. Oltenii au revenit de la 0-2, egalând în minutul 89, însă un minut mai târziu moldovenii au dat lovitura și sunt în semifinale.

Victoria cu Craiova din Cupă poate fi semnalul revirimentului ieșean

Evident, ca moral victoria cu Craiova poate fi semnalul trezirii ieșenilor, care au destule atuuri pentru a se impune pe teren propriu în fața câinilor. Pentru Mircea Rednic, noul lor antrenor din iarnă, va fi un meci speecial, pentru că trebuie să își bată echipa de suflet, unde a petrecut mulți ani frumoși și ca jucător și ca antrenor.

Iașiul a arătat multe lucruri bune în partida de Cupă, lucruri pe care nu le mai văzusem la echipa moldoveană în acest an. Determinare, angajament total, multă încredere, calități care dacă vor fi repetate și cu Dinamo pot deschide drumul pentru prima victorie în campionat.

Nu sunt probleme de lot majore

Moldovenii nu au probleme de lot importante, ceea ce îi permite lui Mircea Rednic să trimită pe teren cea mai bună formulă, din care nu va lipsi veteranul Andrei Cristea. Și Dinamo poate trimite în teren o echipă bună, problemele pentru atacantul Perovic, după teribila accidentare din meciul cu FCSB, fiind rezolvate.

Casele de pariuri sunt extrem de prudente în privința acestui meci. Acordă cotă de 2,90 la victorie pentru moldoveni și 2,50 pentru Dinamo, un echilibru care la final s-ar putea traduce într-un rezultat de egalitate, de loc improbabil.

ADVERTISEMENT