Fotbal intern

Politehnica Iași îl apără pe Ovidiu Mihalache după ce i-a rupt piciorul lui Koljic: „Nu este un jucător dur”

03.10.2020 | 10:41
Politehnica Iași îl apără pe Ovidiu Mihalache după ce i-a rupt piciorul lui Koljic: „Nu este un jucător dur
Fundașul echipei Poli Iași, Ovidiu Mihalache, se află în stare de șoc după ce l-a rupt pe atacantul echipei Universitatea Craiova, Elvir Koljic. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Politehnica Iași îl apără printr-un comunicat apărut în spațiul public pe Ovidiu Mihalache, după ce Elvar Koljic a suferit o accidentare extrem de gravă în timpul partidei Craiova – Iași, încheiată cu victoria oltenilor, 1-0.

Oficialii moldoveni au transmis o declarație în care își exprimă profundul regret față de ce a pățit jucătorul bosniac al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași își exprimă profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Universității Craiova, Elvir Koljic, în urma duelului în care au fost implicați atacantul gazdelor și fundașul echipei noastre, Ovidiu Mihalache, a declarat clubul.

Ovidiu Mihalache, apărat de oficialii Politehnicii Iași: “Nu este un jucător dur”

Conducerea clubului din Iași subliniază faptul că Ovidiu Mihalache, fundașul în vârstă de 35 de ani, nu a avut nicio intenție de a-l accidenta și nu este un jucător recunoscut pentru duritatea sa, acesta fiind doar la al doilea cartonaș roșu din carieră.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri