Sport

Poli Iași – Oțelul Galați 1-1, în etapa 15 din SuperLiga. A 11-a remiză pentru „Mister X” Dorinel Munteanu

Remiza cu numărul 11 pentru Oțelul! Gălățenii pleacă neînvinși din Copou deși Poli Iași a condus cu 1-0.
03.11.2023 | 19:58
Poli Iasi  Otelul Galati 11 in etapa 15 din SuperLiga A 11a remiza pentru Mister X Dorinel Munteanu
Derby-ul moldovean Politehnica Iași - Oțelul galați deschide etapa 15 din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
03-11-2023
14:48

Poli Iași - Oțelul Galați 1-1 (Harrison 31 / Maciel 80)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL – Poli Iași – Oțelul s-a terminat 1-1. Pentru echipa lui Dorinel Munteanu a fost a 11-a remiză din acest campionat.

Min. 81: Ocazie Oțelul! Latchouchent rămâne singur cu Lung, șutează pe jos, dar portarul lui Poli Iași respinge balonul. 

Min. 80: GOOOL Oțelul Galați! Maciel este lansat excelent de Fatai. Atacantul înscrie elegant pe lângă Lung.

Min. 73: Marchioni șutează de la mare distanță. Balonul nu prinde ținta. 

Min. 63: Sergiu Buș șutează de la distanță, însă mingea trece pe lângă poartă. 

Min. 44: O nouă ocazie de gol pentru gazde. Gheorghiță nu interceptează din fața porții o centrare venită din partea dreaptă

Min. 43: Ocazie mare de gol pentru Poli Iași. Itu șutează paralel cu poarta dintr-o poziție excelentă. 

Min. 31: GOOOL Poli Iași! Harrison înscrie primul gol al sezonului după o eroare în defensiva oaspeților. Cisse greșește pasa din preajma careului. 

Min. 17: Alin Roman centrează din lovitură liberă, însă Dur-Bozoancă boxează departe de propria poartă. 

Min. 1: Partida din Copou început!

Poli Iași: S. Lung – M. Martac, N. Samayoa, M. Katanec, R. Ispas – Bordeianu, J. Marchioni, C. Itu – A. Roman, S. Harrison, A. Gheorghiță. Rezerve: Ailenei, Jatoba, A. Ciobanu, F. Ilie, C. Belu, S. Stefanovici, S. Buș, L. Phelipe, A. Dumitru. Antrenor: Leo Grozavu. 

Oțelul Galați: C. Dur-Bozoancă – M. Adăscăliței, D. Lovric, J. Cisse, M. Zhelev – J. Cisotti, A. Lopez Varela, M. Silva – F. Maciel, A. Pop, R. Tănasă. Rezerve: R. Stoian, V. Jardan, G. Cârjan, K. Fatai, Ș. Bodișteanu, S. Pereira, D. Zivulic, C. Ghiocel, R. Latouchent. Antrenor: Dorinel Munteanu.  

Meciul Politehnica Iași – Oțelul Galați are loc vineri, 3 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga. Este un derby al Moldovei, cu două echipe aflate în bună formă, dar care au predilecție către rezultatele de egalitate. Oțelul vine după un egal acasă în Cupa României cu FCSB, iar ieșenii tot după o remiză, dar în campionat, la București, cu Dinamo.

Unde se joacă meciul Politehnica Iași – Oțelul Galați, în etapa 15 din SuperLiga

Întâlnirea Politehnica Iași – Oțelul Galați se dispută vineri, 3 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, în etapa a 15-a din SuperLiga. Este o confruntare de orgolii a Moldovei, care promite un meci jucat la intensitate maximă, ambele echipe dorind să obțină cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, tribunele stadionului din Dealul Copoului vor fi destul de populate și este de așteeptat ca și gălățenii să beneficieze de prezența unui grup de susținători, evident nu mare, cam în jur de 50-100 persoane. Nu există însă nicio motivație pentru suplimentarea numărului forțelor de ordine, relațiile dintre suporteri fiind OK.

Cine transmite la TV meciul Politehnica Iași – Oțelul Galați

Partida Politehnica Iași – Oțelul Galați se joacă vineri, 3 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Dealul Copoului, în etapa a 15-a din SuperLiga și va fi televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 3 noiembrie, va fi o vreme noroasă la Iași, dar cu toate acestea perspectivele de precipitații sunt de maxim 10 la sută, deci foarte reduse. Cerul va fi mai mult acoperit de-a lungul zilei, iar maxima va ajunge doar la 17 grade la ora amiezii, în raport cu săptămâna trecută, când s-a ajuns la 26 grade. La ora partidei vor fi în jur de 15 grade. Arbitrul meciului este cel mai bun cavaler al fluierului din România, Istvan Kovacs.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Politehnica Iași – Oțelul Galați

Politehnica Iași nu are jucători absenți pentru derby-ul Moldovei. Vestea excelentă pentru antrenorul Leo Grozavu este revenirea între buturi a experimentatului goalkeeper Silviu Lung Junior, care a lipsit mai bine de o lună din cauza unei accidentări. Atenție sporită va fi pentru atacantul Luis Phelipe, cel mai periculos jucător din lotul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați este campioana egalurilor din fotbalul românesc, zece remize în 14 partide. Dorinel Munteanu vrea mai mult de un punct la Iași, dar are trei jucători indisponibili, pe Neagu, Panait și Gaitan. Punctul forte al Oțelului este linia de mijloc, formată din Cisotti, Lopes și Telles.

Cote la pariuri la jocul Politehnica Iași – Oțelul Galați

Politehnica Iași este echipa cotată cu prima șansă din punctul de vedere al caselor de pariuri. Deși ieșenii au un CV destul de anemic pe teren propriu, o victorie, trei egaluri și două eșecuri, și Oțelul e neînvinsă afară, Poli are cotă 2,30 la victorie față de 3,20 pentru oaspeți. Șansă dublă „1X” are cotă 1,35, iar șansă dublă „X2” are cotă 1,85. Gol marcat de Politehnica are cotă 1,40, iar gol încris de Oțelul ajunge la 1,65.

ADVERTISEMENT

Sunt doar trei meciuri între cele două echipe jucate la Iași din 2012 încoace. Singurul succes al gazdelor a fost obținut la ultimul meci din Copou, sezonul trecut, în Liga 2, cu scorul de 2-0. Precedentele două întâlniri, în 2014 și 2011 s-au terminat fără goluri în vreo poartă sau alta.

ADVERTISEMENT