Transferul zilei în Liga 1 Betano! Politehnica Iaşi a adus un jucător trecut pe la Dinamo Kiev

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
18/10/2017, 12:31
Transferul zilei în Liga 1 Betano! Politehnica Iaşi a adus un jucător trecut pe la Dinamo Kiev GALERIE FOTO

Politehnica Iasi a semnat cu un jucător care a trecut şi pe la Dinamo Kiev! Este vorba despre fundaşul Vitalijs Jagodinskis. 

„Antrenorul Flavius Stoican a fost mulţumit de randamentul letonului Vitalijs Jagodinskis şi am decis să-l legitimăm. Jucătorul a semnat un contract pe un an şi îl vom legitima după ce va efectua vizita medicală şi ne vom convinge că nu sunt probleme din acest punct de vedere”, a declarat preşedintele executiv al ieşenilor, Adrian Ambrosie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vitalijs Jagodinskis vine din Letonia şi este un fundaş central în vârstă de 25 de ani. Acesta a jucat ultima dată la formaţia maghiară Diosgyör. Cu o înălţime de 1,91 metri, Vitalijs Jagodinskis a mai jucat în carieră la echipele Daugava Riga, Jurmala (Letonia), Dinamo Kiev şi Hoverla Ujhorod (Ucraina).

Următorul meci pentru Politehnica Iaşi în Liga 1 Betano va avea loc vineri, de la ora 18:00, la Mediaş, împotriva celor de la Gaz Metan. Partida va fi tranmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×