Premier League

Poliţia a arestat un suspect în jaful asupra locuinţei lui Riyad Mahrez. Jucătorului i s-au furat trei ceasuri ce valorau peste 350.000 de euro

07.06.2020 | 14:44
Politia a arestat un suspect in jaful asupra locuintei lui Riyad Mahrez Jucatorului i sau furat trei ceasuri ce valorau peste 350000 de euro
ADVERTISEMENT

Tabloidul The Sun informează despre o acţiune a poliţiei din Manchester, care a arestat un suspect în cazul jafului comis în această săptămână la locuinţa jucătorului lui City, algerianul Riyad Mahrez.

Poliţia din Manchester a arestat un suspect în jaful de la casa lui Riyad Mahrez

Mahrez a fost uşurat de suma de 75.000 de euro cash şi bunuri în valoare de peste 450.000 de euro, constând în ceasuri de lux şi tricouri rare. Ceasurile, trei la număr, valorau peste 350.000 de euro, iar tricourile 175.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Poliţia a arestat un suspect în jaful asupra locuinţei lui Riyad Mahrez. Jucătorului lui Manchester City i s-au furat trei ceasuri de mare valoare. În imagine un ceas Richard Mille, cost 260.000 euro Foto: The Sun.co.uk

Poliţia din Manchester a arestat un suspect, bănuit a fi participat la jaful de la locuinţa fotbalistului, însă a fost nevoită să îl elibereze, după ce Mahrez, văzând înregistrările de pe camerele de supraveghere, a spus că nu recunoaşte după imagine pe cel arestat ca fiind unul dintre infractori.

Mahrez e convins că hoţii i-au ştiut programul

Jucătorul este absolut convins de faptul că hoţii au ştiut exact programul lui zilnic şi au aşteptat ca el să plece de acasă, pentru a acţiona. Hoţii au folosit un sistem de cheie FOB care le-a permis să poată întra în locuinţa algerianului.

ADVERTISEMENT
Poliţia a arestat un suspect în jaful asupra locuinţei lui Riyad Mahrez. Jucătorului lui Manchester City i s-au furat trei ceasuri de mare valoare. Ceas Rolex Day Date, valoare 50.000 euro. Foto: The Sun
Poliţia a arestat un suspect în jaful asupra locuinţei lui Riyad Mahrez. Jucătorului lui Manchester City i s-au furat trei ceasuri de mare valoare. Ceas Rolex Daytona, valoare 60.000 euro. Foto: The Sun

În Premier League a devenit o modă, în sensul negativ al cuvântului, ca jucătorii să aibă parte la locuinţele lor de oaspeţi nepoftiţi, care au sustras multe bunuri de mare valoare, casele fotbaliştilor fiind obiectivul perfect pentru spargeri.

Fostului jucător de la United i s-a furat maşina de 65.000 de euro

La scurt timp după păţania lui Riyad Mahrez a urmat furtul automobilului Audi S4, în valoare de 65.000 de euro, al fostului jucător de la United, David May, acum în vârstă de 49 de ani. Deci încă o acţiune criminală comisă în Manchester.

ADVERTISEMENT

Din 2016 încoace, jafurile comise asupra locuinţelor de fotbalişti au cunoscut o creştere accelerată. Numai anul acesta au avut parte de surprize neplăcute Dele Alli şi Jan Vertonghen de la Tottenham şi Mamadou Sakho de la Crystal Palace.

Jucătorii din Premier League, ţinta răufăcătorilor

În cazul lui Dele Alli şi a lui Vertonghen lucrurile au stat mult mai rău. Jucătorul era acasă împreună cu prietena lui şi a fost rănit la faţă, încercând să opună rezistenţă, iar la belgian erau soţia şi copiii, care au fost ameninţaţi să nu mişte pentru a nu păţi ceva.

ADVERTISEMENT

Şi starul lui Liverpool, Sadio Mane, s-a trezit cu casa spartă la întoarcerea dintr-o deplasare cu echipa, furându-i-se bunuri şi bani, iar fraţii lui Marcus Rashford şi Trent Alexander Arnold au fost deposedaţi de ceasuri de 40.000 de euro în restaurant de şase indivizi armaţi, care au plecat şi cu maşinile lor.

ADVERTISEMENT