Fotbal intern

Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul Ilie Balaci! Ce rezultate au fost la autopsie

22.10.2018 | 15:26
Poliţia din Dolj a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci
ADVERTISEMENT

Poliţia din Dolj a deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci. Fosta legendă a Universității Craiova s-a stins din viața duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct și urmează să fie înmormântat marți, după ora 14:00, la Cimitirul Sineasca din Craiova.

UPDATE, ora 15:27. Autopsia a arătat că Ilie Balaci a murit după ce a avut o insuficienţă cardio-respiratorie şi un infarct miocardic.

ADVERTISEMENT

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus la Biserica Sf. Ilie, unde va rămâne până la ora 17:00, când va avea loc plecarea spre stadionul Ion Oblemenco. La ora 18:00 va avea loc o slujbă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei. Marţi, începând cu ora 09:00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11:30 un sobor de preoţi de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujbă in memoriam.

Ilie Balaci îi aplaudă pe suporterii echipei Universitatea Craiova
Ilie Balaci îi aplaudă pe suporterii echipei Universitatea Craiova

Dosar penal pentru moarte suspectă în cazul Ilie Balaci deschis de polițiștii din Dolj

Poliția din județul Dolj a precizat că măsura de deschidere a unui dosar penal pentru moarte suspectă, așa cum s-a luat în cazul Ilie Balaci, se ia când nu este eliberat certificatul de deces şi se efectuează necropsia pentru a se stabili cauza morţii. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că este vorba de o procedură standard.

ADVERTISEMENT

Și Ministerul Sănătății a deschis o anchetă la Serviciul Județean de Ambulanță din Craiova, după ce familia lui Ilie Balaci suspectează că fostul fotbalist nu ar fi primit medicația corectă. Supranumit ”Minunea Blondă”, Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști care a jucat vreodată în Bănie. El este ultimul pe lista decedaților din celebra ”Craiova Maxima”, formație care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 1982-1983.

Ilie Balaci a fost comemorat duminică seară la meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, disputat pe stadionul Ion Oblemenco în etapa cu numărul 12 a Ligii 1 Betano.

ADVERTISEMENT
Tags: