News

Poliția a prins șapte șoferi drogați! Criză de nervi a unuia: „E aparatul stricat”

07.02.2021 | 10:44
Politia a prins sapte soferi drogati Criza de nervi a unuia E aparatul stricat
ADVERTISEMENT

Poliția a prins șapte șoferi drogați la puțin timp după redeschdierea restaurantelor în București. De altfel, controalele s-au întețit serios după ce străzile s-au animat, mai ales în serile de weekend.

Capitala a arătat ca în trecut, petrecerile s-au ținut lanț și măsurile de precauție aproape că au lipsit cu desăvârșire din cluburile din Centrul Vechi.

ADVERTISEMENT

Nu același lucru s-a întâmplat și cu vigilenţa poliţiştilor de la Rutieră. Aceștia au verificat câteva sute de şoferi, pentru a se asigura că nu conduc băuţi ori sub influenţa drogurilor.

Poliția a prins în trafic 7 șoferi drogați!

Nu puțini au fost cei care au picat testul. Şapte persoane au fost găsite sub influenţa substanţelor interzise. Culmea, una dintre ele avea drogurile chiar în maşină.

ADVERTISEMENT

Şoferul spune însă că aparatul poliţiştilor trebuie să fi fost defect. Aparatul arăta insistent însă pozitiv la cocaină. “Da. N-am consumat aşa ceva. O să fac contestaţie, nu asta-i problema”, a transmis bărbatul.

“Să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, întrucât, se pun în pericol atât pe ei cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Capacitatea de concentrare, respectiv reacţiile, timpul de reacţie le este afectat”, a explicat Claudiu Costea, polițist la brigada rutieră.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cei șapte șoferi depistați conducând sub influenţa drogurilor, Poliția a mai prins şi patru conducători auto care erau băuţi.

De asemenea, în timpul raziei au mai fost găsiţi şoferi fără permis sau care aveau defecţiuni tehnice serioase la automobile.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au reţinut 23 de permise şi au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale. Cuantumul amenzilor date a depăşit 16 mii de lei

ADVERTISEMENT