News

Poliția a reținut 20 de persoane în cazul furtului de produse de lux de pe Aeroportul Otopeni. Imagini cu bunurile găsite. Video

19.06.2020 | 11:48
Politia a retinut 20 de persoane in cazul furtului de produse de lux de pe Aeroportul Otopeni Imagini cu bunurile gasite Video
ADVERTISEMENT

Poliția Română a recurs la primele arestări în cazul furtului de produse de lux de pe Aeroportul Otopeni.

Până la această oră, 58 de persoane au fost anchetate. Dintre acestea, un număr de 20 au fost reținute și 38 au fost puse sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Au avut loc audieri lungi în ultimele ore, în cazul furturilor de produse de lux din avioanele de pe Aeroportul ”Henri Coandă” din Capitală.

Polițiștii au reținut 20 de persoane pentru furt de produse de lux din avioane de pe Otopeni

În cursul zilei de joi, 18 iunie, au avut loc 28 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, prejudiciul fiind de aproximativ 800.000 de euro. Au fost vizaţi angajaţi ai Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, dar şi ai altor firme.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au ridicat și confiscat peste 400 de parfumuri, 4 minibaruri și peste 450 de sticle diverse băuturi, aproximativ 200 de ceasuri și bijuterii, produse cosmetice și genți.

Din ”captură” nu au lipsit banii. S-au identificat și ridicat importante sume de bani, în lei și valută, respectiv peste 80.000 lei și aproximativ 30.000 de euro, precum și alte sume în dolari și lire sterline.

ADVERTISEMENT

”Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulţi angajaţi ai unei societăţi comerciale, ar fi sustras sau însuşit produse alimentare, produse cosmetice, parfumuri, produse de marochinărie, bijuterii, ceasuri şi alte produse destinate comercializării la bordul aeronavelor.

Bunurile în cauză ar fi fost comercializate de către alte persoane, care ar fi avut cunoştinţă despre provenienţa ilicită a acestora”, a precizat joi Poliţia.

ADVERTISEMENT

Poliția Română a postat imagini cu produsele reținute

Pe contul oficial de Facebook, Poliția Română a urcat imagini cu produsele de lux pe care cei reținuți le-au furat din avioanele de la Otopeni.

POLITIA ROMANA

Cum „ulciorul nu merge de multe ori la apă”, 59 de persoane vor fi conduse la audieri, pentru că ar fi sustras produse de lux, de aproape 800.000 de euro, din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor.#PolițiaRomână

Nai-post ni Politia Romana noong Huwebes, Hunyo 18, 2020

”Cum „ulciorul nu merge de multe ori la apă”, 59 de persoane vor fi conduse la audieri, pentru că ar fi sustras produse de lux, de aproape 800.000 de euro, din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor”, au scris, ironic, polițiștii pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT