Poliţia analizează postările de pe Facebook

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 17:08
Poliţia analizează postările de pe Facebook

Poliţia bavareză a lansat o investigaţie în legătură cu persoane care au postat pe Facebook invitaţii la un fast-food în oraşul Regensburg, similare cu cele scrise de atacatorul din Munchen pentru a-şi atrage victimele.

Poliţia a precizat că a trimis ofiţeri în centrul comercial unde se află restaurantul şi că este în contact cu administraţia acestuia.

Poliţia a atras de asemenea atenţia că orice persoană care încearcă să copieze postarea de pe Facebook a autorului atacului de la Munchen comite o infracţiune.

Un tânăr german de origine iraniană a împuşcat mortal nouă persoane vineri seara într-un centru comercial din oraşul Munchen.

Sursă: www.dcnews.ro

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×