News

Poliția, anunț ferm legat de 1 mai! Sprijin aerian pentru depistarea petrecăreților. Video

30.04.2020 | 18:27
Politia anunt ferm legat de 1 mai Sprijin aerian pentru depistarea petrecaretilor Video
ADVERTISEMENT

Poliția a făcut un anunț ferm legat de 1 mai! Purtătorul de cuvânt, Monica Dăjboj a transmis că forțele de ordine nu vor face niciun pas înapoi în această perioadă.

Poliția, anunț ferm legat de 1 mai!

„Efectivele de ordine publică vor avea în atenție traseele de deplasare către regiunile turistice, spațiile de agrement și alte zone în care în perioadă de normalitate se organizează diferite activităși în aer liber, picnicuri sau petreceri.

ADVERTISEMENT

Pentru depistarea persoanelor care cu bună știință încalcă restricțiile de circulație echipajele de la sol vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviație.

Declarații de presă la sediul MAI

Declarații de presă la sediul MAI

Posted by Fanatik News on Thursday, April 30, 2020

Sprijin aerian pentru depistarea petrecăreților

Polițiștii și jadarmii vor respecta de asemenea respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate ăn izolare sau în carantină patrulând inclusiv în zona spitalelor și a spațiilor de carantină”, a spus Dăjboj.

ADVERTISEMENT

Și Poliția Capitalei a transmis un apel către cetăţeni, în contextul apropierii zilei de 1 Mai, sărbătorită de obicei prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri.

”Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieşi cu bine doar dacă respectăm regulile”, au spus poliţiştii care au precizat că anul acesta trebuie să abordăm altfel această zi şi să respectăm distanţarea socială.

ADVERTISEMENT

”Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare.

Nu se va arăta nicio toleranţă faţă de cei care nu inţeleg să respecte efortul colectiv în reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, faţă de  persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbatori acasă, doar în familie.

ADVERTISEMENT

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, precum şi Jandarmeria Bucureşti, Poliţia Locală şi militarii implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare sunt pregătite să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

 

ADVERTISEMENT