Life
notix pixel id

Poliția, chemată de 9 ori la casa prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce s-a întâmplat

09.04.2021 | 00:07
Poliția, chemată de 9 ori la casa prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce s-a întâmplat
Poliția, chemată de 9 ori la casa prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce s-a întâmplatSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Poliția a fost chemată de nouă ori la casa prințului Harry și a lui Meghan Markle în tot atâtea luni. Vă spunem mai jos ce s-a întâmplat la reședința ducilor de Sussex.

Harri și Meghan locuiesc în sudul Californiei, alături de fiul lor Archie, în vârstă de un an. Din luna iulie, oamenii legii au fost chemați destul de des la domiciliul celor doi.

Oficialii au precizat că a fost vorba de activări ale sistemului de alarmă, apeluri telefonice, dar și pătrunderea ilegală a unui individ. Acest lucru s-a întâmplat chiar în Ajunul Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Poliția, chemată de 9 ori la casa prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce s-a întâmplat

Ultimul apel primit de oamenii legii a fost la data de 16 februarie, la ora 02:21. Presa susține că a fost vorba despre o activare a sistemului de alarmă, însă nu a fost făcută nicio declarație oficială nici din partea celebrului cuplu, nici din partea oamenilor legii, transmite The Guardian.

În schimb, la data de 24 decembrie 2020, un individ a pătruns ilegal de două ori pe proprietatea acestora. Bărbatul a fost identificat și arestat, dar, ulterior, lăsat în libertate.

ADVERTISEMENT

Securitatea cuplului a intrat în atenția autorităților după celebrul interviu acordat lui Oprah Winfrey. Meghan Markle a declarat că au primit amenințări cu moartea și a trimis scrisori către familia regală britanică pentru a nu le lua ofițerii de protecție personală.

La momentul respectiv, cei doi au venit cu acuzații grave, de rasism, la adresa familiei lui Harry. Fosta actriță a povestit că a fost aproape de sinucidere.

ADVERTISEMENT

Harry a declarat că nu se aștepta ca protecția să îi fie retrasă în momentul în are a renunțat la îndatoririle regale: „m-am născut în această poziție. Am moștenit riscul. A fost un șoc pentru mine”.

Cuplul a dezvăluit că și-au angajat securitate privată după mutarea lor în Statele Unite ale Americii. Acest lucru s-a întâmplat după ce președintele de atunci, Donald Trump, a spus că țara sa nu va plăti protecția celor doi.  În momentul de față, cei doi sunt responsabili pentru propria protecție, întrucât nu mai fac parte din familia regală.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri