News

Poliția din Caracal i-a amendat pe oamenii adunați la casa lui Gheorghe Dincă! Oana Pellea, reacție furibundă

04.08.2019 | 16:52
Politia din Caracal ia amendat pe oamenii adunati la casa lui Gheorghe Dinca Oana Pellea reactie furibunda

O femeie din Deveselu a primit amendă de la organele de poliție din Caracal după ce în seara zilei de 28 iulie a venit la casa lui Gheorghe Dincă și a început să protesteze împreună cu alți oameni după ce Alexandra Măceșanu nu a fost salvată de polițiștii care au stat la poarta casei lui Gheorghe Dincă.

O femeie din Deveselu a fost amendată de Poliția din Caracal pentru că protesta în fața casei lui Dincă

Cristina Diceanu, în vârstă de 50 ani a venit să protesteze în fața casei lui Gheorghe Dincă în seara zilei de 28 iulie. Organele de poliție cantonate în fața casei de pe strada Craiovei numărul 169 au dus-o la secție după ce ar fi acuzat-o că a adus injurii oamenilor legii și a tulburat ordinea și liniștea publică. Femeia povestește că a strigat doar ”Să vă fie rușine!”, adresându-se polițiștilor, dar aceștia au luat-o de braț și au dus-o la secția din Caracal. Cristina Diceanu a mai povestit că a fost dusă într-o cameră din subsolul Poliției unde erau mai mulți oameni aduși din același motiv.

„Le-am strigat polițiștilor că trebuie să le fie rușine. Că degeaba mai stau acum de pază la casă. Nu i-am jignit, nu i-am înjurat. Doar le-am strigat să le fie rușine. Imediat m-au apucat de braț și mi-au spus să-i însoțesc la secție”, a povestit Cristina Diceanu.  „Mi-au spus să le dau adresa, le-am spus că nu știu unde stau, stau la soacra mea. Până la urmă, m-au lăsat să plec. Mi-a venit amenda acasă”, a mai spus femeia care după câteva zile s-a trezit că are de achitat o amendă de 300 de lei, potrivit libertatea.ro.

Motivul invocat de Poliția din Caracal: „Aflându-se pe strada Craiovei, nr. 169, din municipiul Caracal, a adus injurii și expresii jignitoare organelor de ordine, organelor de poliție, fără a avea un motiv întemeiat, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, lezând imaginea și demnitatea acestora.” 

„SĂ VĂ FIE RUȘINE” a strigat și Oana Pellea
Oana Pellea, reacție furioasă după ce o femeie a fost amendată pentru că protesta în fața casei lui Dincă. Sursa foto: wowbiz.ro

Oana Pellea, dezamăgită de Poliția Română. Reacție furioasă pe Facebook

„SĂ VĂ FIE RUȘINE! spun și eu Poliției din Caracal. Mă amendați și pe mine? Amendați o țară întreagă pentru că vă strigă RUȘINE întemeiat? Puteați salva viața Alexandrei… nu ați făcut-o!”, a scris Oana Pellea pe contul personal de Facebook.

„Acum duceți la secție și amendați oamenii că vă strigă în față ADEVĂRUL??? SĂ VĂ FIE RUȘINE! Cine pune capăt acestui comportament? Dacă credeți că ne intimidați… GREȘIȚI!”, a mai scris actrița referindu-se la femeia amendată pentru că protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă.