Poliţia din Paris este în alertă. Un refugiat este suspectat că ar încerca să organizeze un atac

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 21:44
Poliţia din Paris este în alertă. Un refugiat este suspectat că ar încerca să organizeze un atac

Forţele de securitate din Paris au pus în circulaţie fotografia unui solicitant de azil afgan suspectat că ar putea organiza un atac în capitala Fraţei, a declarat joi o sursă din cadrul poliţiei. Franţa este încă sub efectul a două atentate comise într-o lună de adepţi ai grupării jihadiste Statul Islamic, relatează Reuters.

Poliţia nu cunoaşte numele afganului, a precizat sursa citată, care a adăugat că nu are loc propriu zis o urmărire activă.

Franţa se află încă sub şocul a două atacuri comise luna trecută de adepţi ai Statului Islamic: unul în care un bărbat a intrat cu un camion pe promenada din Nisa, de Ziua Naţională, omorând 84 de oameni, şi un altul în care doi bărbaţi au tăiat gâtul unui preot în vârstă într-o biserică catolică din Normandia.

Franţa se află în stare de alertă de la atacurile teroriste din noiembrie de la Paris, când au murit 130 de persoane.

Sursă: www.stiri.tvr.ro

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep s-a retras de la New Haven! Are o problemă la tendonul lui Achile

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×