Fotbal international

Poliția e în alertă înainte de Liverpool – Steaua Roșie Belgrad. Fanii sârbi, infiltrați printre englezi?!

24.10.2018 | 13:49
Poliția e în alertă înainte de Liverpool - Steaua Roșie Belgrad. Fanii sârbii, infiltrați printre englezi

Poliția din Anglia e în alertă înainte de meciul Liverpool – Steaua Roșie Belgrad, contând pentru runda cu numărul 3 din Grupa C UEFA Champions League. Deși au fost interziși pe stadioanele din Europa după ce au invadat terenul de joc la partida cu Salzburg, în urmă căreia s-au calificat în grupe, autoritățile se așteaptă ca fanii sârbi să își cumpere bilete de pe internet și să se infiltreze printre cei englezi.

UEFA nu le-a permis celor de la Steaua Roșie Belgrad să vândă bilete pentru partida cu Liverpool, însă polițiștii din Liverpool au suspiciunea că la ora meciului sute de fani sârbi s-ar putea afla în tribunele de pe Anfield, infiltrați printre cei englezi, la prima partidă din cariera lui Jurgen Klopp în care fanii vizitatori sunt interziși pe stadion. Sârbii au primit această interdicție după returul din play-off-ul Champions League jucat la Salzburg, atunci când suporterii au năvălit pe terenul de joc după fluierul de final pentru a sărbători calificarea alături de jucători.

Poliția din Anglia, în alertă înainte de Liverpool – Steaua Roșie Belgrad

Chiar dacă au primit o suspendare de 2 etape pentru meciurile disputate în deplasare, peste 1.000 de fani sârbi au fost prezenți pe Parc de Princes la duelul dintre PSG și Steaua Roșie Belgrad, încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 6-1. UEFA le-a atras atenția oficialilor clubului din Belgrad asupra faptului că suporterii au cumpărat bilete la negru și au aprins torțe pe stadionul din Paris. Marea problemă este însă legată de faptul că o persoană din cadrul clubului a pariat 5 milioane de euro pe o înfrângere a Stelei Roșii la o diferență de fix 5 goluri.

Delegația sârbilor a ajuns marți în Anglia, iar avionul care i-a transportat a avut mari probleme la aterizare din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Liverpool și Steaua Roșie Belgrad se întâlnesc pentru prima dată după 45 de ani. La ultima dublă din Cupa Campionilor, sârbii au câștigat ambele confruntări cu scorul de 2-1 și s-au calificat în sferturile de finală ale competiției.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri