Poliţia foloseşte maşini neinscripţionate pentru a prinde şoferii care depăşesc viteza legală pe A2

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
13/08/2016, 15:00
Poliţia foloseşte maşini neinscripţionate pentru a prinde şoferii care depăşesc viteza legală pe A2

Aproape 50 de şoferi care au depăşit viteza legală au fost depistaţi de poliţişti, pe Autostrada Soarelui, cu ajutorul unei maşini neinscripţionate, dotată cu radar.

Poliţiştii au depistat, în perioada 9-11 august, pe Autostrada Soarelui, 49 de şoferi care nu au respectat limita de viteză şi au reţinut 24 de permise de conducere în vederea suspendării, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

Poliţia Română avertizează că va continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în perioada următoare, pentru ca toţi cei care îşi petrec weekendul de Sfânta Maria la mare să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Sursa: Digi 24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×