Stiri sportive

Poliţia ia primele măsuri după bătaia galeriilor din Craiova! Ce se întâmplă cu victimele şi agresorii din măcelul de la restaurantul lui Gică Craioveanu. EXCLUSIV

19.05.2019 | 13:41
Politia ia primele masuri dupa bataia galeriilor din Craiova Ce se intampla cu victimele si agresorii din macelul de la restaurantul lui Gica Craioveanu EXCLUSIV
Poliţia ia primele măsuri după bătaia galeriilor din Craiova! Ce se întâmplă cu victimele şi agresorii din măcelul de la restaurantul lui Gică Craioveanu

Războiul pentru supremaţie în Bănie a făcut victime. Ultraşii care susţin echipa lui Adrian Mititelu au mers peste rivalii care ţin cu trupa lui Mihai Rotaru şi au declanşat un adevărat măcel. În urma acestuia, au fost răniţi câţiva suporteri, iar pagubele materiale au depăşit 10.000 de lei. FANATIK a aflat că Poliţia ia primele măsuri după bătaia galeriilor din Craiova. Autorităţile s-au autosesizat şi a fost deschis un dosar de plângere penală.

Poliţia ia primele măsuri după bătaia galeriilor din Craiova! “Au fost identificate persoanele din conflict şi au fost chemate la audieri”

Orgoliile oltenilor au dat în clocot. Peluza Sud ’97 de la FC U Craiova a mers peste Nordul celor de la U Craiova, iar totul a degenerat într-o luptă de stradă. În faţa restaurantului “Ocho” au fost sparte sticle, s-au aruncat scaune şi mese şi s-au dat pumni din toate părţile. FANATIK a stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie judeţean Dolj, care a comunicat situaţia actuală a acestui caz. “În cursul zilei de sâmbătă, au fost sesizaţi colegii mei politişti craioveni. Ei s-au deplasat la faţa locului, iar acolo au stabilit că a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, membri ai galeriilor echipelor de fotbal din localitate. Din informaţiile pe care le avem până acum, niciuna dintre persoanele care au luat parte la incident nu s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale.

Noi ne-am autosesizat şi am intocmit un dosar de plângere penala pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi de lovire şi alte violenţe. Nu s-a luat deocamdată nicio măsură cu caracter de reţinere preventivă. Au fost identificate persoanele care au participat la acest conflict şi au fost chemate la audieri. Cei care ar fi suferit leziuni nu au dorit să depună, până acum, nicio plângere, dar au dreptul să facă asta până la 3 luni din momentul incidentului. Cercetările continuă în dosar”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj, pentru FANATIK.

Iuliana Calancea a fost ameninţată de fanii echipei lui Mititelu

Victimelor le este frică de alte atacuri

Scandalul din centrul oraşului Craiova este departe de a se fi încheiat. Din informaţiile FANATIK, fanii radicali din Peluza Sud ’97 aveau drept ţintă a răzbunării lor pe Gică Craioveanu, unul dintre proprietarii restaurantului amintit. Suporterii îl acuză pe fostul lor idol de trădare şi ar fi dorit să îl confrunte, dar acesta nu se afla în România, fiind plecat să comenteze ultima etapă din Spania.

Sursele noastre susţin că victimele agresiunii de joi sunt reticente deocamdată în a depune vreo plângere de teama unor noi atacuri violente, în condiţiile în care luptele între cele două galerii nu sunt la primul episod de acest gen. De frica suporterilor din Peluza Sud ’97 a vorbit şi Iuliana Calancea, asociata lui Gică Craioveanu în afacerea cu barul: “Au spart tot ce au prins în jur, au intrat în restaurant. S-au dus în bucătărie, mi-au amenințat angajații și apoi s-au luat de mine. Sunt șocată. Mi-au zis că am făcut cea mai mare greșeală eu și Nicolai când ne-am unit cu Gică Craioveanu, că nu ne vor ierta. Mi-au transmis că nu îmi uită fața. Au zis că mă urmăresc în fiecare zi, că știu tot traseul pe care îl fac și că știu peste tot pe unde merg. Mi-au spus ce drumuri am avut în cursul zilei”, a declarat Iulia Calancea pentru FANATIK.

10.000 de lei este suma estimativă a pagubelor de la restaurantul Ocho după bătaia galeriilor din Craiova