News

Poliția l-a identificat pe atacatorul patronului de la Nuba şi l-a dat în urmărire. Declarațiile afaceristului, de pe patul de spital

Bărbatul care l-a înjunghiat joia trecută pe Jean Sassu, patronul de la Nuba, a fost dat în urmărire generală internaţională.
24.04.2023 | 14:41
Politia la identificat pe atacatorul patronului de la Nuba si la dat in urmarire Declaratiile afaceristului de pe patul de spital
Patronul de la Nuba a fost înjunghiat de un albanez
ADVERTISEMENT

Bărbatul care l-a înjunghiat săptămâna trecută pe Jean Sasu, patronul clubului Nuba, este un albanez în vârstă de 35 de ani, care a fost dat în urmărire de Poliția Română, prin Europol. După toate probabilitățile, atacatorul a părăsit țara la doar câteva ore după comiterea faptei.

Atacatorul este un albanez de 35 de ani

Fotografia bărbatului a fost publicată pe site-ul Poliţiei Române, iar pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare în lipsă, de către judecătorii de la Judecătoria Sectorului 1. Cu privire la atacator, patronul Nuba susține că angajații nu au observat nimic în neregulă cu persoana respectivă.

ADVERTISEMENT

“Faţă de inculpatul RROSHKODOL (FOST SHKODA) ELIS, cetăţean albanez, Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti a emis mandatul de arestare preventivă nr. 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de art. 193, alin 2 Cod Penal”, se arată în anunţul de luni al Poliţiei Române.

Atacul a avut loc joi, în jurul orei 15.00. “Un client, fără motiv aparent, s-a ridicat de la masă şi l-a înjunghiat în zona fesieră pe unul dintre patroni  – Jean Sasu – după care a fugit de la faţa locului”, au transmis atunci surse judiciare.

ADVERTISEMENT
Acesta este bărbatul care l-a înjunghiat pe Jean Sassu
Acesta este bărbatul care l-a înjunghiat pe Jean Sassu

În ceea ce priveşte, Jean Sassu, acesta se află încă internat în spital, dar se află într-o stare stabilă. Într-o declaraţie pentru Antena 3 CNN, acesta a povestit ce s-a întâmplat. “Starea mea de sănătate este stabilă în momentul de față. Aștept să fiu externat cât mai curând, aștept decizia medicilor. 

Aștept și să mă consult cu autoritățile în momentul în care voi fi externat, să știu care este opinia lor, ce piste au și ei. Nu îmi dau seama. Nici nu pot să presupun ceva”, a declarat Jean Sasu, cu privire la motivul atacului căruia i-a căzut victimă în urmă cu patru zile.

ADVERTISEMENT

 “Este un trafic destul de mare de persoane acolo, amgajaţii restaurantului nu i-au acordat o atenție deosebită persoanei respective. Și ei au fost surprinși de ceea ce s-a întâmplat. Nu au mai ținut minte detalii din zilele anterioare”, a mai spus, referitor la faptul că atacatorul ar fi fost prezent la terasă şi în zilele anterioare.

Jean Sassu a fost înjunghiat cu un briceag, în zona piciorului, după care atacatorul a fugit, făcându-se nevăzut printre casele din jur. Angajaţii localului spun că l-ar fi fost văzut în zonă şi marţi şi miercuri, aparent urmărindu-şi victima.

ADVERTISEMENT

Medicii ajunși la fața locului i-au acordat victimei priumul ajutor și au constatat că viața nu i-a fost pusă în pericol. Totuşi, l-au transportat pe patronul de la Nuba la spital, pentru siguranța sa. Jean Sasu este alături de Alexandru Nanu și Alin Negulescu patron al conceptului Nuba, din 2015.

ADVERTISEMENT