News

Poliția locală din Arad, ironizată după ce a confiscat banii unui cerșetor. Unde au ajuns cei 113 lei

06.02.2021 | 11:36
Politia locala din Arad ironizata dupa ce a confiscat banii unui cersetor Unde au ajuns cei 113 lei
ADVERTISEMENT

Poliția locală din Arad a fost ironizată de oameni pe rețelele de socializare după ce a confiscat banii unui cerșetor. Anunțul a fost făcut de Primăria orașului care a făcut și un apel către populație. 

Nu toată lumea a fost însă de acord cu mesajul transmis de autorități. „Vă rugăm să Nu încurajați cerșetoria!
113 lei au fost confiscați în această seară de către agenții Poliției Locale Arad de la o persoană care apela la mila publică.

ADVERTISEMENT

Suma confiscată va ajunge în bugetul orașului”, au scris cei de la Primărie pe Facebook. Atât a fost nevoie pentru o adevărată cascadă de glume și acuze.

Cum a fost ironizată Poliția locală din Arad după ce a confiscat banii unui cerșetor

„Nu incurajati cerșetoria. Doar furtul. Ati luat de la un sarac, sa bagati in bugetul orasului. Interesant.

ADVERTISEMENT

Mai bine v-ati apuca de lucruri serioase. Astea nu is realizari de postat pe internet. De rasul lumii a ajuns orasul. V-ati îmbogățit cu 113 lei. Bravo”, a scris Magda în dreptul fotografiei postată de primărie cu bancnotele confiscate de la cerșetor.

Nu a fost singurul mesaj de acest gen. „Sa va fie rușine! Pe când locuințe sociale pentru oamenii ăștia? Pe când destructurarea rețelelor care îi exploatează și îi tratează ca pe niste sub-oameni?

ADVERTISEMENT

Pe când poze triumfătoare cu capturi de la șmecherii care fac evaziune fiscală de sute de milioane lunar? Nesimțiților”, a scris și Rareș Târcă

„Ce captura, Primăria Municipiului Arad ! Ati facut poza la 113 lei confiscati de la o persoana care A INDRAZNIT sa apeleze la mila publica de parca l-ati prins pe Escobar.

ADVERTISEMENT

Si nu numai ca aceasta poza exista dar cineva chiar a decis ca este intr-adevar un lucru demn de mandrie. Teatrul absurdului.

Haideti sa revizuim putin sistemul de ajutor social si sa incercam sa le dam o sansa celor care ajung sa traiasca din mila publica iar mai apoi sa ne laudam cu asemenea abjectii., a notat și Carol Bubela.

Au existat și oameni care au fost de acord cu gestul poliției locale. „Voi ăștia care apărați cerșetorii și cersetoria sa i luați acasă la voi ca nu mai poți face doi pași fără sa te acosteze și dacă nu le dai devin agresivi”, a scris Agnetta Vakon

ADVERTISEMENT