Poliţia Română despre armele din reportajul Sky News: Sînt de vînătoare. Pot fi deţinute legal

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
09/08/2016, 12:14
Poliţia Română despre armele din reportajul Sky News: Sînt de vînătoare. Pot fi deţinute legal

Armele care au apărut în reportajul Sky News sunt din categoria celor de vânătoare, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), precizând că astfel de arme sunt deţinute legal în România.

”Din primele verificări efectuate de poliţişti, cu sprijinul celorlalte instituţii din sistemul de securitate naţională, a rezultat că modelul armelor prezentate în imagini este din categoria armelor de vânătoare. Aceste tipuri de arme sunt deţinute legal în ţara noastră de membrii asociaţiilor de vânători, colecţionari, precum şi de personalul silvic”, a explicat IGPR, într-un comunicat.

Până la acest moment, nu au fost obţinute date din care să rezulte că armele ar proveni din săvârşirea infracţiunii de contrabandă. În momentul de faţă se continuă verificările pentru stabilirea unor eventuale încălcări ale normelor privind regimul juridic al armelor şi al muniţiilor.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×