Life

Poliția Rutieră, decizie oficială în cazul Margheritei de la Clejani. Ce nu mai are voie să facă artista

23.05.2020 | 18:06
Politia Rutiera decizie oficiala in cazul Margheritei de la Clejani Ce nu mai are voie sa faca artista
ADVERTISEMENT

Poliția Rutieră vine cu precizări în cazul Margheritei de la Clejani, care a provocat sâmbătă dimineață un accident rutier, cel mai probabil în urma consumului de substanțe interzise. În ciuda faptului că atât tânăra de 30 de ani, cât și tatăl său, Ioniță, au negat vehement că s-ar fi întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București a confirmat informația.

 Fiica lăutarilor de la Clejani a rămas fără permis

La ieșirea de la audieri, Margherita a susținut că nu i s-a făcut niciun test, întrucât nu a consumat nimic înainte de a se urca la volan și nu are dosar penal, însă realitatea este cu totul alta. Nu doar că s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, dar riscă să primească până la cinci ani de închisoare cu executare.

ADVERTISEMENT

În plus, bolidul său de lux a fost avariat în urma impactului cu celălalt autoturism și a ajuns la service pentru o rundă de reparații serioase. Cât despre părinții tinerei interprete de muzică de petrecere, aceștia nu au primit tocmai bine vestea că fiica lor a provocat un accident rutier în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

Anunțul Poliției Rutiere. Ce se va întâmpla în continuare

Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest.

ADVERTISEMENT

A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă.

Cercetările vor continua. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani s-a răzbunat pe o jurnalistă

De supărare că fiica sa este implicată într-un asemenea scandal, Viorica de la Clejani s-a răzbunat pe unul dintre reporterii prezenți la locuința sa pentru a afla mai multe. Aceasta a stropit-o mai întâi cu lapte, după care a folosit furtunul cu apă împotriva sa și a operatorului care filma întreaga scenă, în timp ce îi înjura de mama focului.

Ce aveți cu noi, de ce vă comportați așa?” i-a strigat Roxana Ciucă, reporterul Antenei 3 Vioricăi de la Clejani. Interpreta de muzică de petrecere a închis, însă, poarta, continuând să adreseze înjurii. Ulterior, Ioniță a transmis un mesaj, cerându-și scuze în numele soției sale și încercând, totodată, să îi justifice ieșirea nervoasă.

ADVERTISEMENT

Îmi cer scuze dumneavoastră și televiziunii. O cunoașteți cu toții pe Viorica și știți că este imprevizibilă. Așa e ea. Ne cerem scuze pentru toți cei care ne urmăresc și se uită la noi, la Clejani.

Cred că orice mamă ar fi reacționat așa. Ea e ca o leoaica ce și-a apărat copilul. Așa e orice mamă și Viorica știți cum reacționează”,a  declarat acesta.

ADVERTISEMENT