Life

Politicianul care devine tată pentru a opta oară. Are o nevastă cu 23 de ani mai tânără decât el

Un celebru politician devine tată pentru a opta oară. Soția sa, cu 23 de ani mai tânără decât el, este însărcinată din nou.
20.05.2023 | 09:26
Politicianul care devine tata pentru a opta oara Are o nevasta cu 23 de ani mai tanara decat el
Politicianul care devine tată pentru a opta oară. Sursă foto: Pinterest, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un celebru politician se pregătește să devină tată pentru a opta oară. Anunțul a fost făcut chiar de soția acestuia, pe contul personal de socializare. Se pare că în familia lor, bucuria atinge cote maxime în foarte puțin timp.

Boris Johnson devine tată pentru a opta oară

Este vorba despre fostul premier al Marii Britanii, Boris Johnson. Politicianul devine tată pentru a opta oară, soția sa, Carrie, fiind însărcinată din nou. Într-o postare pe contul personal de Instagram, aceasta a anunțat că va naște în doar câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carrie Johnson a mai adăugat și că atât ea cât și fostul premier așteaptă cu nerăbdare acel moment. Soția lui Boris Johnson precizează că s-a simțit epuizată în ultimele opt luni, însă ce este mai frumos, de abia acum va începe.

Trebuie spus că cei doi mai au împreună și alți doi copii. Dacă unul dintre ei este extrem de încântat că va avea un nou frate, iată că celălalt va afla în curând de noul membru al familiei.

ADVERTISEMENT

“Un nou membru al echipei va sosi în doar câteva săptămâni. M-am simțit destul de epuizată în cea mai mare parte din ultimele 8 luni, dar abia așteptăm să îl cunoaștem pe acest micuț.

Wilf este entuziasmat de faptul că va fi din nou frate mai mare și a vorbit despre asta non-stop. Să nu credeți că Romy habar nu are ce urmează. În curând va ști”, a scris soția fostului prim-ministru al Marii Britanii pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fostul premier britanic mai are patru copii cu fosta sa soția

Menționăm faptul că actuala soție a lui Boris Johnson este mai tânără cu 23 de ani decât el. Cei doi s-au căsătorit în primăvara anului 2021, iar diferența de vârstă nu a contat deloc în acest sens. Totuși fostul premier al Marii Britanii nu este străin de rolul de tată.

Deși acesta va fi cel de-al treilea copil al cuplului, Boris Johnson mai are alți patru copii cu fosta lui soție, Marina Wheeler. Este vorba despre Lara, Milo, Cassia și Theodore.  De asemenea, celebrul politician britanic mai are și un copil în urma unei aventuri care s-a născut în anul 2009.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Stephanie. Din relația cu actuala soție pe de altă parte, Boris Johnson este tatăl lui Wilfred și a lui Romy. Menționăm că în România, Cristi Borcea s-a făcut și el remarcat, fiind tată a nouă copii. La un moment dat, acesta spunea că ar vrea să fie și el tată din nou. 

ADVERTISEMENT