News

Politicienii, în frunte cu președintele țării, petrec Crăciunul în familie. Mesajele acestora pentru români

Politicienii din țara noastră, în frunte cu președintele țării, petrec anul acesta Crăciunul în sânul familiei. Multe nume din politică au avut câte un mesaj de transmis românilor, cu ocazia acestei mari sărbători.
26.12.2021 | 20:02
Politicienii in frunte cu presedintele tarii petrec Craciunul in familie Mesajele acestora pentru romani
Politicienii, Crăciun în familie. Mesajele acestora pentru români. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT
26-12-2021
18:03

Mesaje de Crăciun din partea politicienilor

Cu ocazia acestor zile de mare sărbătoare, Klaus Iohannis a transmis și el un mesaj românilor. Primul om în stat și soția sa se află la Sibiu, acolo unde petrec, ca în fiecare an, Crăciunul.

Deși este înconjurat de cei dragi, președintele a ținut să transmită un mesaj de bine românilor de pretutindeni, în prag de sărbătoare.

”Dragi români, la finalul unui an dificil, vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine peste această perioadă. Crăciun fericit tuturor!”, este o parte din mesajul lui Klaus Iohannis.

Și premierul Nicolae Ciucă a avut de făcut o urare de Crăciun. Politicianul le urează românilor sănătate și speranță și clipe frumoase petrecute alături de cei dragi.

”Sfânta sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos este un prilej de bucurie și reuniune cu familia și cei dragi. Vă urez ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate, speranță, bucurie și împliniri! Crăciun fericit!”, a scris politicianul pe Facebook.

Printr-un scurt video publicat pe rețelele de socializare și Florin Cîțu a venit în fața românilor cu un îndemn de sfârșit de an. Șeful Senatului a vorbit despre modul prin care ar trebui să abordăm tot ce ne scoate viața în cale, ca la sfârșit să urez tuturor un Crăciun fericit și mulți ani înainte afișând o ținută tematică acestei perioade.

Dacian Cioloș s-a limitat doar la a posta un colind (O, ce veste minunată) interpretat de soția sa, Valerie Cioloş-Villemin.

 

26-12-2021
17:44

Victor Ponta, portret de familie, de Crăciun

Și Victor Ponta a ales să își petreacă sărbătoarea Nașterii Domnului alături de cei dragi. Politicianul și Daciana Sârbu au o familie extinsă acum, de când au devenit părinți adoptivi pentru o fetiță, iar anul acesta, de Crăciun, au ales să împărtășească cu toată lumea emoția din casa lor. 

Fostul premier al României și partenera sa de viață, alături de fiica lor de 13 ani, de fiul acestuia din prima căsătorie, dar și de mezina familiei au realizat o mini-ședință foto pentru sărbătorile de iarnă, care-i ilustrează ca fiind o familie din care voia bună nu lipsește niciodată. 

Victor Ponta alături de familia sa
Victor Ponta, portret de familie, de Crăciun. Sursă foto: Instagram

 

Ulterior, portretul de familie a fost publicat de Daciana Sârbu și pe rețelele de socializare, acolo unde a și transmis, în numele familiei sale, un mesaj pentru toată lumea. 

”Crăciun fericit tuturor!”, a scris Daciana Sârbu pe Instagram. 

Marcel Ciolacu, Crăciun în sânul familiei

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a uitat pentru câteva zile de funcția pe care o deține și s-a dedicat cu totul familiei sale.

Marcel Ciolacu petrece aceste zile de sărbătoare în sânul familiei, alături de părinți, copii, frați și nepoți. Anul acesta, Crăciunul în familia politicianului este cu totul special pentru că printre ei a mai apărut un mic membru, de aproape patru luni. Băiețelul fiind fiul nepotului lui Ciolacu.

ADVERTISEMENT

”În familia noastră suntem doar băieți. Mihai Ciolacu, fratele meu cel mai mare, are un băiat pe care îl cheamă tot Mihai. El este tatăl băiețelului Achim Ioan.

Pentru mama noastră este un moment special deoarece este pentru prima oară străbunică. Nepoțelul meu, Achim Ioan! Un băiețel de nota 10! O minune trimisă de Dumnezeu!”, spunea Marcel Ciolacu, conform Gândul. 

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Marcel Ciolacu a ținut să imortalizeze momentul și să le ureze tuturor românilor să aibă parte de un Crăciun la fel de magic ca al lui. În fotografiile sale fiind aproape nu numai de bebeluș, ci și de fiul său, dar și de mama sa, devenită acum străbunică.

Postare care a ajuns virală, internauții răspunzând în număr foarte mare mesajului de Crăciun al politicianului, dar și ținând să aprecieze familia mare și unită pe care Ciolacu o are.

ADVERTISEMENT
Marcel Ciolacu alături de fiul și nepotul său
Marcel Ciolacu, Crăciun în sânul familiei. Sursă foto: Facebook

 

”Primul Crăciun în familie pentru nepoțelul Achim Ioan! Vă doresc tuturor să vă bucurați de cei dragi și să împărtășiți împreună magia Crăciunului! Sărbători binecuvântate!”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina personală de Facebook.

Liderul PSD a îmbrăcat o ținută de sezon

Pentru a se integra și mai bine în atmosfera de sărbători, Marcel Ciolacu a surprins pe toată lumea atunci când a apărut pe rețelele de socializare într-o ținută de sezon.

ADVERTISEMENT
Marcel Ciolacu este alături de mama sa și de nepotul lui
Marcel Ciolacu, ținută de sezon la petrecerea de Crăciun. Sursă foto: Facebook

 

Politicianul a renunțat la costumul sobru pe care-l îmbracă atunci când le vorbește românilor în calitate de lider PSD și a optat pentru un outfit lejer.

Președintele Camerei Deputaților a ales o pereche de blugi închiși la culoare, pe care a asortat-o cu un pulover verde, cu fulgi de nea și chipul lui Moș Crăciun pe piept.

ADVERTISEMENT