Putin, atacat de politicienii englezi! “Mondialul din Rusia va semăna cu Olimpiada lui Hitler”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
21/03/2018, 19:34
Putin, atacat de politicienii englezi! “Mondialul din Rusia va semăna cu Olimpiada lui Hitler”

Scandalul din Anglia şi Rusia pare să nu se mai termine, iar politicienii englezi susţin ideea ca echipa naţională antrenată de Gareth Southgate să nu participe la Campionatul Mondial din vară. Ian Austin şi Boris Johnson l-au atact în termeni duri pe Vladimir Putin, pe care l-au comparat cu Adolf Hitler.

“Putin va folosi Campionatul Mondial din vară la fel cum a făcut şi Adolf Hitler cu Jocurile Olimpice din 1936 (n.r. disputate la Berlin). Sincer să fiu, Anglia nu ar trebui să participe la turneul final. Nu cred că ar trebui să susţinem dorinţa lui Putin de a folosi Mondialul ca un instrument de PR”, a declarat Ian Austin.

Anglia, suspendată dacă boicotează

Politicanul laburist a fost susţinut şi de Boris Johnson, fostul primar al Londrei. “Comparaţia dintre Jocurile Olimpice din 1936 şi Campionatul Mondial din Rusia este corectă. Vladimir Putin va folosi acest turneu final pentru a fi glorificat”, a susţinut Johnson. În cazul în care Anglia va decide să boicoteze Campionatul Mondial, echipa naţională ar putea să fie suspendată pentru preliminariile la ediţia din 2022.

Închide ×