Fotbal intern

Politicienii din județul Dâmbovița au mers la Gigi pentru a-l convinge să-și lase jucătorii la Chindia: „Da, am vorbit cu Becali”

09.01.2020 | 22:18
Politicienii din judetul Dambovita au mers la Gigi pentru al convinge sasi lase jucatorii la Chindia Da am vorbit cu Becali
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște caută întăriri pentru menținerea în Liga 1, iar unele variante pot veni de la FCSB. Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean din Dâmbovița, a declarat că a purtat discuții cu Gigi Becali pentru cedarea unor fotbaliști la Chindia, vizați fiind Salomao, Moutinho, Stan sau Claudiu Belu, aflați pe „lista neagă” la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru „2”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Chindia vrea să se întărească de la FCSB

Chindia Târgoviște a încheiat anul 2019 pe locul 12, care duce la barajul de menținere în prima divizie la finalul campionatului, și oficialii echipei antrenate de Viorel Moldovean caută întăriri pentru play-out.

Principalele ținte de transfer ale celor de la Chindia sunt jucătorii intrați în dizgrația lui Gigi Becali la FCSB. Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean din Dâmbovița, parte importantă a acționariatului clubului, a declarat că a purtat discuții cu Becali pentru anumite mutări.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Da, am vorbit cu Gigi Becali. Am luat această decizie pentru a ajuta la salvarea de la retrogradare a Chindiei. Deocamdată nu am ajuns la o concluzie în privința transferurilor, am făcut doar niște punctaje”, a declarat Alexandru Oprea, conform Sportimpact

Diogo Salomao, Thierry Moutinho, Alexandru Stan sau Claudiu Belu sunt, cel mai probabil, jucătorii care pot ajunge la Chindia în această perioadă de mercato. Cei patru nu vor merge alături de echipă în cantonamentul din Spania, dar pe lista „indezirabililor” de la FCSB se află și Adi Popa și Cristi Manea.

ADVERTISEMENT

Buget de 2.500.000 de euro

Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița anunță că bugetul Chindiei Târgoviște se învârte în jurul sumei de 2.500.000, iar Viorel Moldovan are în continuarea susținerea acționariatului clubului.

„E un buget destul de consistent, pe care îl alocăm fotbalului și clubului Chindia. Dacă facem o socoteală, pentru un sezon de Liga I sunt 2.500.000 de euro, incluzând și drepturile de televiziune. 

ADVERTISEMENT

Am încredere în Viorel Moldovan, sunt sigur că poate îndeplini și obiectivul din acest an”, susține Alin Manole.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște este pe locul 12, care duce la barajul de menținere în prima ligă, după 22 de etape. Formația antrenată de Viorel Moldovan este despărțită de un punct atât de prima poziție retrogradabilă, cât și de locul 11.

În ultimele etape din sezonul regular, Chindia va juca cu FC Botoșani, Astra Giurgiu, Voluntari și FCSB.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA