News

Polițist aflat cu familia în mașină, amenințat în trafic la Mehedinți. Europol: ”Bombardierii l-au agresat pentru că circula prea încet”. Video

Un polițist din Mehedinți, aflat cu familia în mașină, a fost amenințat în trafic de către doi indivizi. Sindicatul Europol, care prezintă cazul, precizează că ”bombardierii” l-au agresat pentru că ”circula prea încet”.
27.06.2022 | 19:30
Politist aflat cu familia in masina amenintat in trafic la Mehedinti Europol Bombardierii lau agresat pentru ca circula prea incet Video
Incident în trafic, la Mehedinți. Polițist cu familia în mașină, amenințat. Europol: ”Semnalul e că bombardierii sunt deasupra legii”. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi Sindicatul Europol
ADVERTISEMENT

Un polițist din Drobeta-Turnu Severin, aflat cu soția și cu copilul în mașină, a fost amenințat în trafic cu bâta de către doi indivizi.

Incident în trafic, la Mehedinți. Polițist cu familia în mașină, amenințat. Europol: ”Semnalul e că bombardierii sunt deasupra legii”

Potrivit Sindicatului Europol, care prezintă cazul într-o postare pe Facebook, agentului i-a fost tăiată calea la intimidare, pentru a i se da un semnal.

ADVERTISEMENT

Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar bombardierii sunt deasupra ei”, au scris reprezentanții sindicatului pe site-ul de socializare.

În filmarea apărută în online, se observă cum două autoturisme îi taie calea polițistului. Apoi, cei care au coborât din mașini lovesc autoturismul agentului cu o bâtă și cu pumnii, sub pretextul că ar fi circulat prea încet.

ADVERTISEMENT

În realitate, conform celor de la Europol, ar fi vorba de o încercare de intimidare.

”În plin centrul orașului Drobeta Turnu Severin, colegul nostru se afla în timpul liber cu soția și copilul în autoturism, când i s-a tăiat calea de două autoturisme din care au coborât doi plătitori de taxe, la zi.

Sub pretextul motivului că a circulat prea ‘încet’ au început să lovească cu pumnii și cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate.

ADVERTISEMENT

Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii și îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care își desfășoară activitatea la structura de ordine publică și au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida și pentru da un semnal. Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar ‘bombardierii’ sunt deasupra ei.

Din păcate, până la acest moment conducerea IPJ Mehedinți este fără reacție, nu mai vorbim că nu s-a pus problema de asigurarea unor măsuri de protecție pentru coleg. Singura variantă în care cei doi agresori ar fi suportat consecințele legii, era cea în care colegul nostru nu era un amărât de agent de poliție, ci era un procuror, judecător sau fiul vreunei personalități politice autohtone”, scriu cei de la Sindicatul Europol.

ADVERTISEMENT

Reacția IPJ Mehedinți

După postarea celor de la Sindicalul Europol, a venit și o reacție din partea IPJ Mehedinți. Autoritățile anunță că efectuează cercetări în acest caz. Sunt vizate infracțiunile de amenințare și distrugere.

”Având în vedere materialul apărut în spațiul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți este abilitat să comunice următoarele:

La data de 20 iunie a.c., ora 00.20, la sediul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin s-a prezentat un bărbat, de 43 de ani, care a relatat faptul că pe strada Smârdan, în apropiere de intersecția cu strada Traian, în municipiu, a avut un conflict verbal în trafic, pe fondul neacordării de prioritate, în urma căruia un alt conducător auto ar fi lovit cu un obiect dur autoturismul său.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un conducător auto a lovit cu palma geamul portierei autoturismului bărbatului de 43 de ani, fără a-i fi provocate distrugeri.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare”, a transmis IPJ Mehedinți, conform ObservatorNews.

ADVERTISEMENT