News

Polițist amenințat cu moartea de patronul unui local care a organizat o petrecere ilegală: „Îţi tai capul de faţă cu mumă-ta”

Un om al legii a fost amenințat cu moartea de patronul unui local care a organizat o petrecere ilegală. Acesta chiar ar fi fost mutat să patruleze numai în afara orașului după incident.
06.12.2021 | 22:41
Politist amenintat cu moartea de patronul unui local care a organizat o petrecere ilegala Iti tai capul de fata cu mumata
ADVERTISEMENT

Polițistul a oprit o petrecere ilegală, iar pentru acest lucru a fost amenințat de patronul respectiv cu moartea.

Totul s-a petrecut în orașul Strehaia din județul Mehedinți, iar conform Sindicatului Europol, deși superiorii agentului au fost informați despre această situație, nu au fost date sancțiuni.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, polițistul în cauză a fost trimis să patruleze în alte localități după acest incident.

Poliția Județeană nu ar fi luat nicio măsură, susține Europol

Conform Sindicatului Europol, polițistul era singur la serviciu și i-a anunțat pe angajații aflați acolo că dacă se dovedește faptul că e vorba de o petrecere legală atunci patronul va fi sancționat.

ADVERTISEMENT

„Poliţistul, singur în serviciu, din lipsă de personal, se deplasează la restaurant, ajunge în interior si toţi mesenii sunt cu lecţia învăţată, fiecare spune că nu se cunoaşte cu celălalt şi că au venit individual să servească masa la restaurant.

Colegul nu reuşeşte să identifice suficiente probe pentru a putea stabili cu certitudine că este vorba despre o petrecere privată, interzisă la acel moment, însă o parte din cei prezenţi încep să părăsească localul.

ADVERTISEMENT

Apoi poliţistul le pune în vedere angajaţilor restaurantului că dacă va putea proba suspiciunea conform căreia a fost organizată o petrecere, interzisă de contextul pandemic, îi va sancţiona contravenţional, după care părăseşte localul în cauză”, anunţă Sindicatul Europol.

Ce amenințări a primit polițistul din Mehedinți

Când  a ieșit din tură, omul legii a fost sunat de bărbatul respectiv, care era patronul localului unde se organizase petrecerea ilegală în pandemie, care dorea să se întâlnească cu el, iar agentul nu i-a comunicat locația sa.

ADVERTISEMENT

Iată care a fost discuția dintre cei doi:

Patron: – Îţi tai capul…vin şi te iau din pat. Şi acolo de faţă cu muma-ta şi cu tac-tu, îţi tai capu’!

Poliţist: – Asta are legătură acum că am venit să stricăm evenimentul?

Patron: – Da ba… Pe lângă faptul că fizic vei fi sancţionat, şi pe parte profesională vei fi! Ai înţeles?

Poliţist: – Păi nu cred că aveţi puterea asta.

A doua zi după acest incident, polițistul a raportat șefilor ce s-a întâmplat, dar aceștia au spus că „acestea sunt riscurile meseriei”.

Tot atunci, el a aflat că avea destinații de patrulare doar în afara oraşului Strehaia.

ADVERTISEMENT
Tags: