ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Poliţist bătut şi dezarmat de doi hoţi de lemne! Unul dintre agresori este pădurar!

Poliţist bătut şi dezarmat de hoţii de lemne! Omul legii a fost bătut de un pădurar şi un alt bărbat, după ce a oprit în trafic un camion plin cu lemne tăiate ilegal! Agentul a rămas...
Autor: Filon Stan | 06.09.2017 | 15:16
Poliţist bătut şi dezarmat de doi hoţi de lemne! Unul dintre agresori este pădurar!

Poliţist bătut şi dezarmat de hoţii de lemne! Omul legii a fost bătut de un pădurar şi un alt bărbat, după ce a oprit în trafic un camion plin cu lemne tăiate ilegal! Agentul a rămas chiar şi fără arma din dotare!

ADVERTISEMENT

Omul legii din localitatea Slimnic, judeţul Sibiu, a oprit în trafic un camion încărcat cu lemne tăiate ilegal şi a mai constatat că autovehiculul avea şi inspecţia tehnică periodică expirată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Poliţist bătut şi dezarmat de hoţii de lemne a chemat mascaţii

Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a refuzat să prezinte actele şi a fugit pe o stradă lăturalnică din localitate, unde s-a oprit în faţa casei pădurarului.

ADVERTISEMENT

Omul legii l-a urmărit, iar bărbatul a devenit recalcitrant. La un moment dat, din casă a ieşit pădurarul care l-a lovit pe agent şi i-a luat şi arma din dotare, care nu avea muniţie, dar i-a rupt şi uniforma.

Cei doi bărbaţi s-au refugiat în locuinţa pădurarului şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru imobilizarea lor.

ADVERTISEMENT

Agresorii au fost conduşi la sediul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetaţi pentru ultraj.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!