ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Un poliţist a dat în judecată secţia unde lucra pentru că a fost muşcat de un ţânţar! Vezi câţi bani a obţinut!

Caz de Cartea Recordurilor în Marea Britanie! Un ofiţer de poliţie a primit echivalentul a peste 13.000 de euro compensaţie, după ce a fost muşcat de un ţânţar chiar în timpul orelor de...
Autor: Filon Stan | 19.09.2017 | 00:04
Un poliţist a dat în judecată secţia unde lucra pentru că a fost muşcat de un ţânţar! Vezi câţi bani a obţinut!

Caz de Cartea Recordurilor în Marea Britanie! Un ofiţer de poliţie a primit echivalentul a peste 13.000 de euro compensaţie, după ce a fost muşcat de un ţânţar chiar în timpul orelor de lucru.

ADVERTISEMENT

Omul legii a primit în jur de 13.500 de euro după ce a intentat proces poliţiei din West Midlands. Secţia în cauză a trebuit să suporte şi cheltuielile de judecată, în valoare de 5.000 de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Este de necrezut. Am fost poliţist timp de 20 de ani, dar nu pot să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă m-aş fi dus în biroul şefului să mă plâng că am fost ciupit de un ţânţar”, a mărturisit un poliţist cu experienţă pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

În ultimele 12 luni, poliţia din West Midlands a plătit despăgubiri ce depăşesc valoarea totală de 65.000 de euro.

Poliţistul despăgubit nu este singurul caz

Poliţişti sensibili se găsesc şi în alte oraşe din Anglia. Un ofiţer din Durham a primit 27.000 de euro pentru că s-a accidentat la genunchi împiedicându-se la intrarea pe un hol, un alt membru al poliţiei din Hertfordshire a primit aproape 20.000 de euro după ce s-a împiedicat de un prelungitor, iar un instructor al poliţiei canine a primit aproape 20.000 de euro după ce câinele pe care îl avea în grijă l-a muşcat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!