News

Polițist din Ilfov, înjunghiat în fața secției. Momentul, transmis live pe Facebook: ”Poliția moare stai să vedeți”. Video

02.04.2021 | 10:46
Politist din Ilfov injunghiat in fata sectiei Momentul transmis live pe Facebook Politia moare stai sa vedeti Video
ADVERTISEMENT

Un polițist de la Secția 9 din Ilfov a fost atacat și înjunghiat în noaptea de joi spre vineri în fața instituției. Agresorul a transmis live pe Facebook momentul dramatic.

Agresorul, un bărbat de 28 de ani, l-a rănit cu un cuțit în picior pe omul legii, însă agentul împreună cu un alt coleg au reușit să îl imobilizeze.

ADVERTISEMENT

După acest incident grav, polițistul a fost transportat la spital, iar individul care l-a atacat a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițist, înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Ilfov. Agresorul a transmis live pe Facebook momentul

Caz extrem de grav, care se putea solda cu o tragedie, raportat în noaptea de joi spre vineri în județul Ilfov. Un individ de 28 de ani a intrat în curtea Secției 9 Poliție și, cu un cuțit, l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat. Polițistul înjunghiat a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Întregul moment a fost transmis live pagina sa de Facebook de către agresor. Ajuns în fața unității de Poliție, acesta îl cheamă la el pe agentul din sediu după care scoate cuțitul și îl rănește.

ADVERTISEMENT


Filmarea a fost postată pe pagina de socializare de către sindicatul Europol.

”Acesta este filmul unde colegul nostru din cadrul Secției 9 Poliție București a fost înjunghiat aseară în timp ce se afla în serviciu de către un cetățean certat cu legea. Acesta fără nicio jenă, îl înjunghie direct în picior spunându-i “Ce i-ai făcut mă!”

Cam asta înseamnă munca de poliție, acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie, acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliției Române. Poate le vede și domnul Cîțu!”, este postarea sindicatului din Poliție.

ADVERTISEMENT

Agresorul, reținut de Poliție

În acest moment, atacatorul se află în custodia poliţiştilor şi a fost sesizat Parchetul pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT