News

Polițist din Zalău, acuzat de agresiune sexuală! Agentul a sărit pe o angajată dintr-un bar

27.02.2021 | 09:27
Politist din Zalau acuzat de agresiune sexuala Agentul a sarit pe o angajata dintrun bar
Polițistul a venit cu un tort, dar și cu alte gânduri. Sursa foto - captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Un polițist din Zalău este acuzat de agresiune sexuală! De altfel, întreaga poveste e una incredibilă – acesta a venit să-i ceară scuze unei barmanițe, dar s-a răzgândit și a încercat să o violeze. Femeia a spus cu lux de amănunte cum s-a petrecut scena. 

Totul a început la sfârşitul anului trecut, atunci când un poliţist local i-ar fi amendat pe angajaţii unui bar. Agentul a motivat atunci că aceştia făceau gălăgie.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, la doar câteva zile distanță, același polițist a venit în bar și a scos, din nou, caietul de amenzi. De data aceasta nu i-a convenit că terasa era deschisă.

Polițist din Zalău, acuzat de tentativă de viol!

Culmea, spun oamenii, nu încălcau în niciun fel legea, terasa putând să funcționeze. Drept pentru care aceștia au luat decizia să depună o plângere.

ADVERTISEMENT

Unul dintre polițiști a mers la faţa locului ca să rezolve cazul. Nu a stat o clipă pe gânduri și a cumpărat chiar și un tort “de împăcare”.

„A venit colegul său cu un tort în mână, în stare de ebrietate, care mi-a cerut să-mi retrag plângerea. Eu i-am zis că cu un tort nu se va întâmpla asta, să-mi retrag, pentru că am primit într-o singură zi 7.000 de lei amendă”, a povestit
Estera Marc, barmaniţă.

ADVERTISEMENT

Doar că, în timp ce încerca s-o împace pe aceasta cu poliţistul local, agentului i-a venit o altă idee. Aşa că a chemat-o pe femeie la baie, să nu audă clienţii ce aveau de discutat.

„A început să mă pipăie, să mă abuzeze sexual, să mă şantajeze sexual. I-am cerut să părăsească localul şi să meargă acasă”, a mai zis femeia.

ADVERTISEMENT

Ușor înfierbântat, agentul a luat-o razna atunci când a fost refuzat. A început să-i jignească pe angajaţii barului şi chiar să-i agreseze pe unii dintre clienţi, aşa că angajata barului a depus o nouă plângere la poliţie.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de viol, iar poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu”, a zis și Maria Cristea, purtător de cuvânt Poliţia Sălaj

„Preocuparea conducerii Poliţiei Locale Zalău vizează respectarea cadrului legal şi nu sunt tolerate fapte sau atitudini care să aducă atingere asupra imaginii instituţiei”, a adăugat Lucian Trif, șef Poliția Locală Zalău

ADVERTISEMENT
Tags: