ADVERTISEMENT
Hotnews

POLIŢIST găsit ÎMPUŞCAT. A încercat să se SINUCIDĂ

Un poliţist din Feteşti a fost găsit, duminică dimineaţa, împuşcat în maşina de serviciu....
Autor: Ionuţ Cataramă | 27.07.2014 | 14:27
POLIŢIST găsit ÎMPUŞCAT. A încercat să se SINUCIDĂ

Un poliţist din Feteşti a fost găsit, duminică dimineaţa, împuşcat în maşina de serviciu.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informaţii, poliţistul, în vârstă de 42 de ani, ar fi încercat să se sinucidă. Bărbatul se afla în timpul serviciului şi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.

Acesta fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde se zbate între viaţă şi moarte.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Daniela Salaoru, a precizat la România TV că incidentul a avut loc în jurul orei 10.00, poliţistul fiind găsit inconştient în maşina de serviciu de către şeful său. Aceasta a precizat că este vorba despre un poliţist de la Serviciul Judeţean de Transporturi Feroviare.

“Poliţistul a fost găsit de către şeful lui în stare de inconştienţă şi prezentând o plagă împuşcată în zona capului, în autospeciala de serviciu. Am solicitat intervenţia ambulanţei, s-a constatat că acesta prezintă semne vitale şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti”, a spus purtătorul de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Acesta a adăugat că poliţistul a fost evaluat psihilogic în luna mai şi nu au fost constate probleme de natură psihologică.

 

Sursă: www.romaniatv.net

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!