News

Polițist împușcat mortal de un interlop în Timiș. S-a declanșat un adevărat ”man hunt” în toată România. Reacția oficialilor din Poliție. UPDATE

02.06.2019 | 21:56
Politist impuscat mortal de un interlop in Timis Sa declansat un adevarat man hunt in toata Romania Reactia oficialilor din Politie UPDATE

Un polițist român din județul Timiș a fost împușcat mortal de un interlop în cursul după-amiezii de duminică, 2 iunie. Toată țară și organele de poliție desfășoară un adevărat ”manhunt” în toată România. 


UPDATE, ora 21:00 Conducerea Poliției Române a oferit un comunicat după moartea polițistului din localitatea Izvin, județul Timiș:

„Aș dori să transmit din partea conducerii Poliției Române sincere condoleanțe familiei polițistului, alături de care suntem în aceste momente grele. Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au obținut informații punctuale cu privire la faptul că un urmărit internațional se află într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș. În baza informațiilor obținute, polițiștii au demarat activități specifice pentru prinderea numitului Lepa Ionel Marcel, urmărit internațional, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis, la data de 25 aprilie 2018, de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie”, a declarat inspectorul general adjunct al Poliției Române, comisar șef de poliție Florian Dragnea, citat de Mediafax.

„Fac precizarea că Lepa Ionel Marcel a fugit într-o zonă împădurită a localității, fiind în continuare căutat. Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri pentru sprijinirea polițiștilor de la nivelul I.P.J. Timiș, în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză. Astfel, au fost trimiși specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, de la Institutul Național de Criminalistică și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. De asemenea, am dispus angrenarea unităților de poliție limitrofe (efective, câini de urmă și nu numai), precum și a altor structuri ale Poliției Române de specialitate (operațiuni speciale, combaterea criminalității organizate etc). Totodată, s-a solicitat și sprijinul structurilor de Poliție de Frontieră și ale Jandarmeriei”, a mai spus Florian Dragnea.


Un polițist din Timiș a murit după ce un interop l-a împușcat

Un polițist român a fost împușcat mortal, pe raza localității Izvin, din județul Timiș de un interlop. Polițistul se afla în trafic alături de un coleg și cei doi au organizat un filtru pentru a opri o mașină care le-a fost semnalată prin radio. Organele de poliție au încercat să-l tragă pe dreaptă pe șofer, dar acesta nu a răspuns semnalelor.

Din autoturismul care se deplasa cu viteză au fost trase focuri de armă, iar din păcate, un glonț l-a nimerit pe unul dintre polițiștii care au organizat filtrul. Al doilea polițist al echipajului a fost rănit la un picior. Bărbatul care a tras focurile de armă a fost identificat în persoana unui bărbat urmărit internațional, pe numele Lepa Ionel Marcel.

Un interlop a împușcat mortal un polișist din Timiș
Acesta este interopul căutat de mascații din Timiș
Sursa foto: adevarul.ro

Colegul polițistului a sunat numărul de urgență 112, iar o ambulanță l-a preluat pe polițistul împușcat în stop cardio- respirator. Din păcate, medicii l-au resuscitat minute în șir, dar în zadar. Bărbatul a fost declarat mort.

Politist împușcat mortal la Izvin! Criminalul de negăsit!?

Gepostet von Vocea Timisului am Sonntag, 2. Juni 2019

Cine era polițistul împușcat de interopul din Timiș

Polițiștul din Timiș avea 43 de ani și lucra la postul de poliție din localitatea Recaș. Cel care a tras focul de armă este un individ dat în urmărire internațională pe care polițiștii timișeni au încercat să-l oprească, dar în zadar.

Interlopul a renunțat la mașină în cele din urmă și a fugit pe jos și și-a găsit un loc unde s-a ascuns. Zeci de mascați au fost mobilizați pe raza localității unde s-a produs incidentul și îl caută pe interlop.

 

Tags: