Carousel hot news

Un poliţist a murit într-un accident petrecut lângă Vama Veche

Un poliţist în vârstă de 53 de ani din Vaslui, detaşat pe litoral, a decedat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, într-un accident petrecut între localităţile 2 Mai şi Vama Veche. Un...
Autor: Ionuţ Cataramă | 27.07.2017 | 07:53
Un poliţist a murit într-un accident petrecut lângă Vama Veche

Un poliţist în vârstă de 53 de ani din Vaslui, detaşat pe litoral, a decedat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, într-un accident petrecut între localităţile 2 Mai şi Vama Veche. Un jandarm aflat în acelaşi autoturism a fost rănit, având patru coaste fracturate. Conform primelor informaţii, conducătorul autoturismului aparţinând Ministerului Afacerilor Interne a ieşit în DN 39 de pe un drum secundar fiind lovit de o altă maşină.

Echipajul MAI era compusă dintr-un poliţist de ordine publică, detaşat pe litoral, şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa. În urma accidentului, poliţistul a fost grav rănit, intrând în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale sosite la faţa locului au început manevrele de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat.

Victimele, ajutate de doi turişti

Jandarmul aflat în acelaşi autoturism are patru coaste rupte, fiind transportat la spital, în stare stabilă, viaţa nefiindu-i pusă în acest moment în pericol. De asemenea, o persoană din celălalt autoturism implicat în accident a suferit un traumatism lombar, fiind dusă la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.  De remarcat faptul că, până la sosirea ambulanţelor, răniţii au primit ajutor de la doi turişti medici, care treceau întâmplător prin zonă.

Poliţiştul decedat era agent în cadrul IPJ Vaslui şi fusese detaşat pe litoral. El avea 53 de ani şi doi copii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!