News

Polițist înjunghiat în plină stradă. Agresorul a fost prins după o urmărire ca în filme

26.01.2021 | 23:55
Polițist înjunghiat în plină stradă. Agresorul a fost prins după o urmărire ca în filme
Incidentul s-a produs pe o stradă din Eforie Nord. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un poliţist constănţean a fost înjunghiat, marți seară, pe o stradă din Eforie Nord, de un bărbat care a refuzat să se legitimeze.

Întrucât se manifesta violent, omul legii a încercat să-l imobilizeze, dar agresorul a scos un cuțit și i-a provocat leziuni severe în zona abdominală, sperând că astfel va reuși să scape.

ADVERTISEMENT

Din fericire, a fost identificat și prins în scurt timp, pe faleză. Potrivit focuspress.ro, este vorba despre un cetățean american în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Eforie.

Caz șocant în Eforie Nord. Un polițist a fost înjunghiat în plină stradă

Marţi seara, un apel la 112 a anunţat că un bărbat se manifestă violent pe strada Margaretei. „La fața locului s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Eforie care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul respectiv.

ADVERTISEMENT

El a refuzat să se legitimeze, a devenit violent, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti în zona abdominală”, au transmis oamenii legii.

Poliţistul rănit a fost preluat de o Ambulanță și transportat de urgență la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Din fericire, în momentul în care echipajul medical a ajuns la fața locului, era conştient şi în stare stabilă.

Scandalagiul a reuşit să fugă, iar oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical, în încercarea de a-l opri. A fost prins ulterior și dus la cea mai apropiată secție de poliție pentru audieri

ADVERTISEMENT

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească atât împrejurările exacte în care s-a produs incidentul, cât și măsurile care se impun în această situație.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri