News

Polițist italian mort în timpul unui jaf orchestrat de doi români! Hoții spărgeau un bancomat

27.04.2020 | 13:35
Politist italian mort in timpul unui jaf orchestrat de doi romani Hotii spargeau un bancomat
ADVERTISEMENT

Un polițist italian a murit în timpul unui jaf orchestrat de doi români! Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a încetat din viață încercând să oprească mai multe persoane care forţau un ATM.

Polițist italian mort în timpul unui jaf orchestrat de doi români!

Presa din Napoli scrie că cei doi infractori ar fi români care locuiesc într-o tabără de la marginea oraşului. Despre ei se mai știe că sunt imigranţi de etnie romă.

ADVERTISEMENT

Polițistul Pasquale Apicella a intervenit împreună cu colegii săi după ce au primit o semnalare pentru o tentativă de furt într-o instituție de credit din via Abate Minichini, în zona Piazza Carlo III.

Hoții spărgeau un bancomat

Până la sosirea poliției, mașina în care se aflau presupușii infractori, un Audi A4, se îndepărtase deja de sediul băncii și intrase pe contrasens, pe Via Calata Capodichino.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pe această stradă, autoturismul s-a ciocnit frontal cu mașina poliției la volanul căreia se afla Pasquale Apicella.

Impactul, unul deosebit de violent a făcut ca agentul să fie proiectat în afara autoturismului. Grav rănit, polițistul italian și-a pierdut viața în drum spre spital. Un al doilea agent, Salvatore Colucci a fost rănit ușor.

ADVERTISEMENT

Doi dintre hoți, de naționalitate română, au fost arestați, în timp ce un al treilea complice a reușit să fugă și este căutat de poliție.

Maşina pe care o foloseau avea licenţa suspendată fiind conform presei din italia furată. În urma impactului cu maşina de poliţie, motorul a fost proiectat la o distanţă considerabilă.

ADVERTISEMENT

Poliţistul decedat avea doi copii de şase, respectiv un an şi lucra în domeniu din 2014