News

Polițist mort în fata Parlamentului, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de o mașină

25.02.2021 | 20:27
Politist mort in fata Parlamentului dupa ce motocicleta pe care o conducea sa izbit violent de o masina
ADVERTISEMENT

Tragedie în fața Parlamentului. Un polițist în vârstă de 30 de ani a murit după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de o mașină și acesta a fost aruncat la câțiva metri distanță pe asfalt.

Accidentul mortal s-a petrecut joi seara. Victima, care se afla în timpul liber, a intrat în coliziune cu o mașină care circula pe Bulevardul Unirii.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanță, însă, după minute de resuscitare au declarat decesul motociclistului, rănile sale fiind extrem de grave.

Tragedie în fața Parlamentului. Un polițist a murit, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de o mașină

Din primele informații, polițistul decedat în accidentul de joi seara era de la Brigada Rutieră din Capitală și era în timpul său liber în momentul în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipaje medicale și de poliție s-au deplasat imediat la fața locului. Medicii ajunși la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare ale motociclistului pentru că acesta intrase în stop cardio respirator.

Din păcate, din cauza faptului că rănile au fost extrem de grave, agentul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Impactul dintre mașină și motocicletă a fost atât de grav că polițistul fost aruncat câțiva metri pe asfalt. La locul accidentului au ajuns și mai mulți colegi de la Brigada Rutieră. În continuare se fac fotografii, măsurători,

Rănit a fost și șoferul autoturismului. Acesta primit îngrijiri la fața locului. Traficul rutier a fost blocat în zona accidentului.

ADVERTISEMENT

Reacția Poliției Capitalei despre accident

”În jurul orei 18.56 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT