News

Un tânăr polițist din Ialomița, găsit spânzurat în curtea unui liceu. Ce a scris în mesajul de adio

Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea unui liceu din Ialomița. Acesta a lăsat și un mesaj de adio. Din primele informații, gestul său extrem ar avea la bază probleme personale.
26.11.2021 | 12:13
Un tanar politist din Ialomita gasit spanzurat in curtea unui liceu Ce a scris in mesajul de adio
ADVERTISEMENT

Descoperire terifiantă în județul Ialomița. Trupul neînsuflețit al unui polițist de doar 26 de ani a fost găsit în curtea unui liceu din Fierbinți Târg.

Conform presei locale, cadrul din Poliție s-ar fi spânzurat. Gestul tânărului i-a șocat pe toți care l-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Polițistul a lăsat și un mesaj de adio pe rețelele de socializare. Se pare că acesta ar fi traversat o perioadă mai dificilă pe plan sentimental.

Polițist de 26 de ani, găsit spânzurat în curtea unui liceu din Ialomița

Din datele IPJ Ialomița, sesizarea la 112 în privința acestei tragedii a fost făcută noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00.

ADVERTISEMENT

Apelul la Serviciul Unic de Urgență anunța faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg.

Imediat, la fața locului au ajuns atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță. În urma cercetărilor tânărul s-a constatat că persoane este decedată.

ADVERTISEMENT

Victima era ajutor de șef de post în comuna Rădulești, însă de un an era detașat la Postul de Poliție din comuna Maia.

”Poliția orașului Fierbinți Târg a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu, conform obiectiv.net.

Mesajul de adio lăsat de polițist

Conform sursei citate, care prezintă poziții neoficiale, polițistul de 26 de ani ar fi avut probleme cu iubita sa și, probabil, asta l-ar fi determinat să-și pună capăt zilelor.

Pe pagina de Facebook a victimei curg mesajele de condoleanțe, prietenii fiind șocați că acesta a recurs la acest gest extrem.

În ultima sa postare, de la mijlocul săptămânii, cu aproximativ o zi înainte de gestul extrem, acesta a scris: ”Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”.

ADVERTISEMENT