ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Agresor împuşcat după ce a atacat un poliţist cu sabia la Iaşi

Un agent de poliţie a fost rănit de un tânăr înarmat cu o sabie. Pentru a-l imobiliza pe tânăr, agenţii au tras mai multe focuri de armă şi l-au împuşcat pe agresor în picior....
Autor: Mirela Apostol | 03.09.2017 | 16:55
Agresor împuşcat după ce a atacat un poliţist cu sabia la Iaşi

Un agent de poliţie a fost rănit de un tânăr înarmat cu o sabie. Pentru a-l imobiliza pe tânăr, agenţii au tras mai multe focuri de armă şi l-au împuşcat pe agresor în picior.

ADVERTISEMENT

„Solicitarea a fost făcută pentru un tânăr de 32 de ani, cu afecţiuni psihice preexistente. A fost operat de o echipă complexă, cea mai importantă leziune fiind leziunea de arteră femurală”, spune Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iaşi.

„Au găsit bărbatul agitat, necooperant, a fost nevoie de intervenţia echipajelor de Poliţie. Acesta s-a manifestat violent, tăind un poliţist cu o sabie, pe care acesta o avea, în regiunea suprasprâncenară dreaptă. Toată interfaţa monitorului, display-ului distrus fiind, vom vedea la expertiză ce defecţiuni se constată, dacă poate fi reparat şi cât costă. Din păcate, acest aparat, care salvează vieţi, este imobilizat acum, fiind defect”, spune Nicolae Pralea, purtătorul de cuvânt al SAJ Iaşi.

ADVERTISEMENT

Politist taiat cu sabia. Agresorul, impsucat apoi in picior si retinut

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!